Dermapen – Cel mai avansat şi accesibil tratament pentru reîntinerirea pielii şi tratarea cicatricilor

Durere minimă, mai puține urme pe piele și recuperare rapidă

Dermapen, dispozitivul inovator sub formă de stilou ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită şi pentru a trata cicatricile este acum disponibil şi în România. Fie că vorbim de cicatrici de acnee, post-operatorii, atrofice, post-vărsat de vânt sau despre îmbunătăţirea calităţii pielii cum ar fi ridurile, porii dilataţi şi chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen, tratamentul non-invaziv pe care ţi-l poţi permite.

Dacă până acum alternativele moderne de reîntinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o bună parte a populației, Dermapen se adresează exact acestei categorii. În timp ce aceste tratamente ajung şi până la 700 euro/ şedinţă şi chiar 2.000 euro/ şedinţă, în funcţie de zona tratată, o şedinţă cu Dermapen variază între 100 și 150 de euro.

Cum funcţionează?

Dermapen are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capăt, care foloseşte ace de unică folosinţă care sunt introduse în piele la diferite adâncimi. Ceea ce diferenţiează Dermapen de predecesorii săi constă în vibraţiile de care dispune, ce reduc senzaţia de durere.

„Vibrațiile ajută la păcălirea senzației dureroase, întrucât cele două impulsuri acționate simultan induc în eroare creierul, care nu apucă să proceseze ambele informații, iar durerea devine foarte uşor de suportat. Astfel, prin aceste înţepături simultane, se produce o reacţie de inflamaţie care duce la producerea de colagen în piele şi automat la o reîntinerire a acesteia”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician și manager al companiei See.Try.Buy, distribuitor Dermapen.

Avantajul Dermapen faţă de alte dispozitive cu role şi ace, constă în posibilitatea reglării vitezei şi adâncimii la care sunt introduse acele, respectiv de la 0,5 mm la 2,5 mm. Aceste dispozitve sub formă de role pe care sunt dispuse acele se mişcă în piele şi trasează un semicerc, producând astfel o tăiere a pielii în zona de intrare şi cea de ieşire, ceea ce transformă acest tratament într-unul traumatizant. În plus, cu Dermapen nu există şanse de infecţie, întrucât acele sunt sterile şi de unică folosinţă şi nu există nici efecte secundare. Fiind un tratament mai rapid, este şi mai puţin dureros.

O prezentare video a Dermapen puteţi vedea aici: http://youtube.com/v/29bWwHzl1ec&&autoplay=1, iar o demonstraţie live aici: http://www.youtube.com/watch?v=VIuwBC-5q9I

Ce tratează?

Dermapen este indicat pentru rejuvenarea şi liftingul pielii, ameliorarea ridurilor fine şi a porilor dilataţi şi chiar a vergeturilor sau pentru tratarea cicatricilor de acnee, atrofice, post-operatorii, post-vărsat de vânt. Numărul de şedinţe indicat diferă în funcţie de locul tratat între 3 şi 8.

Informatii despre See.Try.Buy
See.Try.Buy este singura firma din dimeniul medicinii estetice din Romania pozitionata ca med-spa provider. Din portofoliul sau fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal si Redensity. Mai multe informatii gasiti pe www.celmaipuracidhialuronic.ro, www.redensity.ro, www.3deep.ro, www.slabire-lipocryo.ro.