DemmerTea.ro – minunata lume a ceaiurilor Demmers Teehaus acum si online

Demmer Teehaus, una dintre cele mai importante marci de ceaiuri si accesorii, este acum online. Magazinul online www.demmertea.ro, vine in completarea binecunoscutelor magazine Demmer, pentru a acoperi o gama mai larga de clienti, din toata tara. In noul magazin online al Demmer Teahaus, veti regasi peste 200 de sortimente de ceaiuri de cea mai inalta calitate, fara a uita insa de accesoriile atat de potrivite pentru oricine doreste sa transforme o simpla cana de ceai intr-o adevarata ceremonie.

Cu un design pe masura calitatii produselor, magazinul online www.demmertea.ro deschide lumea minunata a ceaiurilor acum tuturor celor care sunt dispusi sa o cunoasca, indiferent in ce parte a tarii se afla. In maxim 48 de ore, oricine se poate bucura de produsele noastre. Ceaiuri, accesorii, prajituri si dulciuri, povesti cu aroma de “undeva departe, pe insoritele plantatii de ceaiuri”, acolo unde de altfel a si inceput istoria ceaiului pe care dumneavoastra il savurati astazi, in magazinele noastre.

In spatele tuturor acestor produse sta o poveste de familie, care a luat nastere cu peste 30 de ani in urma, cand Andrew Demmer si-a inceput calatoria de documentare catre cele mai importante plantatii si cei mai buni producatori de ceai lume. Tot ce a invatat despre ceai se regaseste pe rafturile tuturor magazinelor Demmers Teehaus, iar acum si pe online. Te asteptam sa descoperi si tu povestea ceaiurilor Demmer.

www.demmertea.ro
Silviu Bucovineanu
comerciant de ceaiuri