Demis Roussos cucereste Iasiul in 3 aprilie la Sala Sporturilor!

Anul acesta primavara va aduce iesenilor un cadou cu totul special: un concert unic sustinut de nimeni altul decat marele artist Demis Roussos in 3 aprilie la Sala Sporturilor. Daca de-a lungul anilor a reusit sa cucereasca definitiv inimile fanilor bucuresteni, care l-au primit cu caldura de fiecare data, iata, pentru prima oara Demis isi propune sa cucereasca si inimile tuturor fanilor din Romania.
Spectacolul din Iasi face parte din primul turneu national, turneu ce va dura o saptamana si va incepe in 1 aprilie in Timisoara, trecand apoi prin Iasi si Sibiu si se va incheia in 7 aprilie in Brasov la Patinoarul Olimpic.

Pentru spectacolul din Iasi, Demis a pregatit un show nou cu multe surprize pe care nu doreste inca sa le dezvaluie. Pentru cei care ii iubesc muzica, artistul va interpreta multe piese mai putin cunoscute publicului roman dar si piese care i-au adus admiratia unui intreg mapamond precum: „Dinata Dinata”, „Goodbye My Love Goodbye!” sau „My Friend the Wind” !

Cum marele maestru isi sustine fiecare concert live, de pe scena special amenajata pentru el in Sala Sporturilor din Iasi, nu va lipsi orchestra alaturi de care canta de fiecare data cand sustine un concert in Romania.

Pentru toti cei ce doresc sa petreasca o seara magica alaturi de Demis Roussos, biletele se vor pune in vanzare incepand de azi 1 februarie in urmatoarele locatii:

– Agentia Marilor Spectacole – Stefan cel Mare nr 8A
– Magazinul Flanco, Str. Silvestru nr 11
– Libraria Adevarul, Str. Stefan cel Mare si Sfant nr 4
– Diverta, Moldova Mall, Str Palat nr 1

si online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro

Preturile biletelor pentru spectacolul din Iasi vor fi urmatoarele:
Categoria Vip – 250 lei
Categoria 1 – 200 lei
Categoria 2 – 150 lei
Categoria 3 – 100 lei
Categoria 4 – 50 lei

Spectacolul Demis Roussos din Iasi face parte din primul turneu national Demis Roussos si este organizat de Project Events!