Delicii regale de sarbatori in patiseriile Paul

De sarbatori  brutariile Paul se pregatesc sa isi primeasca vizitatorii cu produse delicioase realizate dupa retetele cofetarilor francezi, renumiti in intreaga lume pentru maiestria lor.

Cei cu gusturi rafinate in materie de deserturi se vor bucura sa gaseasca in locatiile Paul celebrele rulade Bouche de Noel, care te duc cu gandul la cel mai romantic oras al lumii, Paris.

Fie ca e vorba de La Tourbillon, de L’exotique, La 3 Chocolats sau L’Opera, toate au in comun un singur lucru: pasiunea desavarsita pentru gustul rafinat.

Nici cei care iubesc nuga nu au fost uitati. Pentru ei Paul a pregatit La Framboise Nugat ,o prajitura cu  nuga bavareza, nuca de cocos si zmeura proaspata.

Atmosfera de basm a Craciunului este cel mai bine surprinsa in forma de cabana a prajiturii Le Chalet, o opera de arta lucrata cu minutiozitate de cofetarii  Paul.

Nelipsite odinoara de la dineurile regale de la Versailles  , migdalele sunt si astazi ingrediente de baza in La Galette Frangipane, asa cum  merele stau la baza prajiturelelor Galettes aux pommes.

Brandul francez Paul este prezent in Romania din 2008. La ora actuala exista 3 brutarii Paul, toate in Bucuresti.