DelArte.ro – un nou site si oferte speciale pentru toti vizitatorii

La 3 ani de la prima versiune de site, DelArte.ro – anunta un nou design al siteului si isi intampina vizitatorii cu oferte speciale.
Noua versiune de site este mai prietenoasa si mai usor de folosit, rubricile fiind clar evidentiate astfel incat navigarea online se face extrem de usor. DelArte.ro este un site de unde iti poti comanda on-line : si pentru paste, lasagna, pui la rotisor, aripioare crocante, mancare gatita, papanasi. Delarte Pizza pasta grill, va ofera cea mai buna pizza, o pizza coapta la cuptor cu lemne, o pizza adevarata, o pizza plina de savoare, o pizza livrata gratuit in cel mai scurt timp la tine acasa sau la birou. Varietatea meniului pus la dispozitia clientilor, calitatea ireprosabila a produselor, calitatea ingredientelor mereu proaspete dar si atitudinea pozitiva a personalului implicat in procesul de productie, fac din Delarte Pizza, Pasta & Grill unul din principalii jucatori pe piata din Bucuresti in domeniul livrarii de pizza, paste, grill.
Daca vrei sa mananci cu adevarat natural si sanatos atunci trebuie sa tii cont de faptul ca Delarte nu lucreaza cu produse congelate, tinute la cald sau cu aditivi alimentari. Aici totul este proaspat si gatit pe loc la comanda ! Calitatea si cei peste 45.000 de clienti ne recomanda.
Intra pe site si vezi care sunt promotiile active si beneficiaza de reduceri de prêt.
Pentru mai multe informatii,
021 780 25 00
Email: webmail@delarte.ro
Web: http://www.delarte.ro/