Degivrare-Incalzire-Electrica.ro – Sisteme de degivrarea burlane prin intermediul cablurilor incalzitoare

In timpul iernii, cele mai comune probleme sunt legate de incarcarea burlanelor cu zapada, iar in anumite conditii variabile de temperatura, topirea zapezii determina inghetarea apei care se formeaza in urma acestui proces, fapt ce afecteaza considerabil structura instalatiilor de pe casa. Prin sistemele de degivrare burlane este determinata o actiune imperativ necesara, caci in caz contrar exista riscul formarii turturilor, deformarea materialului din care sunt realizate burlanele, precum si accidentarea trecatorilor prin dreptul casei.

Iosoli impex SRL este unul dintre principalii distribuitori de cabluri electrice utilizate pentru degivrarea burlanelor, acestea fiind realizate de companii germane – indice important al calitatii acestor elemente.

Prin utilizarea acestor sisteme de degivrare burlane apa circula in permanenta prin, nu se formeaza gheata in interiorul acestora, iar in urma topirii zapezii de pe acoperisuri, apa este drenata prin burlane astfel incat nu exista riscuri de infiltrare in peretii cladirilor.

Degivrare burlane – Principii simple de functionare

Sistemele de degivrare burlane functioneaza pe baza cablurilor electrice incalzitoare. Acestea sunt amplasate pe acoperis, in jgheaburi si in interiorul burlanelor si sunt activate in mod automat.

Astfel, sistemul de degivrare burlane detine senzori de temperatura si umiditate, iar in momentul in care acestia inregistreaza anumiti parametri prestabiliti, cablurile electrice sunt cuplate automat astfel incat acestea sa disperseze caldura.

Caldura emanata de cablurile respective este mentinuta la valori ridicate si este constanta astfel incat topirea ghetii si a zapezii sa se realizeze in urma unui proces continuu, fara a face risipa de energie electrica.

Utilizarea sistemelor de degivrare burlane are multiple avantaje

Atunci cand se utilizeaza astfel de sisteme cu rol de degivrare burlane se obtin mai multe rezultate, care in principiu reprezinta avantajele acestora, printre care enumeram:

  • Sistemele de degivrare burlane detin in primul rand un rol de protectie a acestora pentru ca elimina riscurile de deformare sau distrugere a lor ca urmare a actiunii ghetii;
  • Pe de alta parte, aceste sisteme de degivrare protejeaza cladirile de infiltratiile de apa caci acestea sunt in permanenta curatate si prin urmare apa rezultata in urma topirii circula doar prin instalatiile de burlane;
  • Degivrarea burlanelor este necesara s pentru a se evita formarea ghetii pe acoperisuri care reprezinta un adevarat pericol pentru persoane, incidentele cauzate de aceste cauze fiind foarte frecvente.

Degivrare burlane – O investitie pentru viitor

Alegeti sa instalati sisteme moderne de degivrare burlane care cuprind cabluri electrice incalzitoare si care asigura buna desfasurare a procesului ideal de scurgere a zapezii topite, pe timp de iarna.

Degivrarea burlanelor ofera mult mai multa siguranta pentru toti oamenii, deoarece aceste sisteme nu mai necesita activitățile periculoase si anevoioase clasice de eliminare ​a ghetii. Astfel, burlanele vor fi mentinute in conditii ideale, iar persoanele vor fi scutite de munca anevoioasa.

In plus, optarea pentru sistemele de degivrare burlane oferite de Iosoli Impex SRL ofera cele mai calitative produse din aceasta categorie si beneficiati de sisteme electrice profesionale.

Mai multe informatii despre cablurile electrice incalzitoare utilizate, precum si despre furnizorul lor, puteti afla consultand informatiile de pe website-ul:

www.degivrare-incalzire-electrica.ro

Precum si la numarul de telefon: 0722 507 799