DECORATIV CONSULT: servicii integrate de constructii, decoratiuni si curatenie pentru casa si birou!

Decorativ Consult ofera servicii integrate de Constructii, Decoratiuni si Curatenie, dezvoltandu-se din dorinta de a fructifica beneficiile modernitatii si a-i combate neajunsurile. Compania a luat fiinta in urma unei ample cercetari de piata menite sa identifice solutia optima de a oferi servicii superioare, adaptate cerintelor clientilor sai.

In egala masura, politica de dezvoltare a companiei presupune un upgrade informational permanent si o aliniere la tendintele nationale si internationale, atat din punct de vedere al resurselor umane, cat si al materialelor si metodelor de lucru. Toate acestea ne determina ca in activitatea noastra sa fim calauziti de respectul pentru nevoile clientului, raportul echilibrat calitate-pret, punctualitate, atentia pentru detalii si flexibilitate.

Pe segmentul Constructii, Decorativ Consult ofera servicii de consultanta, traduse prin proiectare si obtinerea certificatelor si avizelor necesare demararii oricarei lucrari de constructie;  si executie, de la constructii la rosu si constructii la cheie, la lucrari de izolare sau lucrari de renovare, restaurare si finisare.

Pe segmentul Decoratiuni, Decorativ Consult va pune la dispozitie servicii de design exterior si design interior, adaptate stilului si personalitatii dumneavoastra. Puteti opta pentru amenajarea fatadelor, gradinilor si a spatiului de locuit sau de lucru, ori pentru realizarea de decoratiuni si mobilier la comanda, totul sub indrumarea atenta a specialistilor Decorativ Consult.

Segmentul Curatenie vine sa intregeasca oferta de servicii, fiind menit sa va garanteze un confort aliniat exigentelor si standardelor dumneavoastra, fie ca este vorba de curatenie generala, curatenie de intretinere sau curatenie dupa constructor.

Decorativ Consult va sta la dispozitie prin www.deconsult.ro – un website usor de navigat si cu o interfata atragatoare ce va permite atat sa cunoasteti oferta completa de servicii si sa solicitati informatii concrete despre acestea, cat si sa fiti la curent cu ultimele noutati in materie de constructii, design sau curatenie profesionala.