Decoratiuni speciale pentru nunta ta de vis

Joy Moments a luat fiinta pentru a fi dedicata planurilor tale de nunta si a-ti crea plecand de la o idee, nunta de vis care sa cuprinda tot visul tau .

Compozitile nostre artistice in ceea ce priveste toate decoratiunile nunta sunt rodul unei imaginatii si experiente pe acre le valorificam prin momente unice pentru tine, mireasa .

Iti daruim decoratiuni nunta in functie de tema aleasa pentru nunta ta personalizata care vor presara intreg decorul si fiecare moment in parte intr-o trasformand-o intr-un tablou parca desprins din poveste.

Wedding concept impreuna cu Joy Moments

Suntem creatorul tau de momente fiindca fericirea fiecaruia dintre noi se masoara in momente si facem ca orice eveniment din viata ta sa fie oda a bucuriei.

Te invitam sa ne cunostem mai bine iar pentru aceasta iti propunem sa faci primul pas si anume, vino in magazinul nostru de momente fascinante accesand site-ul nostru.

Vom alege impreuna tema nuntii tale si in functie de aceasta cele mai potrivite decoratiuni nunta.

Alegand Nunta rustica reinventata, vei beneficia de o locatie in aer liber iar textielele si obiectele de decor vechi sau ponosite vor prinde viata fiind reinventate intr-o forma eleganta.

Decor nunta

Acestora le va fi subliniat farmecul aparte fiind accesorizate cu artistice compozitii florale din care nu poate lipsi verdele natural, albul pur, culori pastelate si chiar invioratorul rosu si galben.

Iti vom crea accesorii sic pentru invitati plecand de la butoniere, bratari, coronite si chiar inele din flori.

Astfel, te vei situa intr-o poveste, piesa centrala fiind decorul rustic reinventat.

Din  conceptul Nunta eleganta la rang de arta, nu vor lipsi rafinamentul si eleganta si vom plasa decoratiuni nunta care ofera un aer glamour, romantic, printre care nelipsite cristaluri, oglinzi, metale fine din compozitii nelipsind florile albe sau ivory completate cu irizatii pastelate si calde.

Ploaia de perle este un alt concept inedit lansat de echipa Joy  Moments pentru personalizarea nuntii tale si aici elementul forte sunt perlele, elegante si rafinate , unele aranjate ca o ploaie de vise impreuna cu flori pastelate altele printre lumanari cu iz romantic, toate aceste decoratiuni nunta intregind compozitii spectaculoase.

Atmosfera de vis va cuprinde toti invitatii si toate acestea, impreuna cu alte elemente fine vor devoala povestea voastra de indragostiti.

In orice anotimp te-ai situa atunci cand alegi sa-ti organizam nunta de vis, avem solutia atat pentru alegerea locatiei cat si a decorurilor impresionante care-ti vor personaliza nunta dandu-i valoare identitatii sale.

Astfel ca, Nunta de iarna, va crea un adevarat basm in jurul mirilor unde in cromatica monotona de iarna vom crea atmosfera magica adaugand decoratiuni nunta in culori indraznete pentru a adauga pata de culoare, alaturi de albul imaculat si argintiul sau auriul fascinant.

Din compozitiile care intregesc decorul nuntii tale nu vor lipsi florile impletite cu crengute si conuri de brad, pamblici din matase, fetru, dantela astfel incat povestea nuntii tale de iarna sa fie foarte frumos si sic conturata.

Alege Joy Moments, alege bunul gust transpus in reusita nuntii tale.