Decathlon deschide al treilea magazin din Romania

Principalul retailer de articole sportive din lume va aduce sportul mai aproape de fiecare brasovean, incepand cu 16  septembrie.

Cu o suprafata de 2700 metri patrati, magazinul care se deschide in Brasov va pune la dispozitia iubitorilor de orice sport tot ceea ce acestia isi pot dori pentru a face din PASIUNEA lor o realitate.

La nivel mondial, DECATHLON reunește peste 50.000 de colaboratori, reprezentand 60 de nationalitati. DECATHLON comercializeaza peste 35.000 de produse, iar in centrele sale de

inovatie isi desfasoara activitatea 600 de ingineri, aflati in permanenta cautare de solutii si inovatii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

CE ADUCEM NOU ?

-un magazin conceput pentru a fi un spațiu de viata!

60 de sporturi sub un singur acoperis (golf, fotbal,canoe, alergare, snowboarding, montain bike,baschet, echitatie, pescuit si multe altele).

-produse adaptate fiecaruia, de la sportivi incepatori pana la sportivi de performanÈ›a. DESIGN, TEHNICA, INOVATIE – acestea sunt prioritatile noastre

permanente. PRODUSELE noastre BLEU sunt un exemplu perfect al acestei ecuatii reusite: INGENIOZITATE-CALITATE-PRET.

-clienti satisfacuti: clientii sunt actorii… impreuna facem sportul accesibil tuturor, prin 30 de weekend-uri de practicare gratis, pe terenurile special amenajate din fata magazinului.

Din 1996 Decathlon isi creeaza propriile marci, in prezent in numar de 16, in spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preturi

accesibile, folosind o tehnologie de varf.

Fiecare dintre acestea a fost conceput astfel incat sa reprezinte o alternativa viabila la produsele deja existente. Mai mult, calitatea raportata la valoarea fiecarui produs care poarta unul dintre aceste branduri este una care permite in mod concret apropierea fiecaruia de sportul preferat.

Cu preturi care variaza de la 8.5 lei pentru o momeala de pescuit sau 15.9 lei pentru o minge de fotbal, continuand cu 99.9 lei pentru o trotineta sau un cort 2 secunde, ori 299 lei pentru

o bicicleta de copii, Decathlon va reprezenta liderul preturilor mici pe piata din Romania.