DEBLOCAREA PIETII TERENURILOR ADEVAR SI REALIZARE

Solutia gasita de Compania Bluehouse Immobiliare la aceasta data pe piata tranzactionarii terenurilor si pe care o propune si in Romania va duce cu siguranta la o dezghetare mult dorita a vinzarii terenurilor in tara noastra.
Strategia companiei Bluehouse Immobiliare consta in realizarea tranzactiilor plecand de la cerere catre oferta, modalitate mult mai sigura si eficienta.
Totul gratie unui portofoliu de clienti realizat in ultimi 25 ani de activitate de peste 80.000 de investitori din Europa, Canada si Statele Unite foarte multi interesati sa investeasca in Romania.
Cumpararea de terenuri cu proiect de catre investitorii straini se va face in cadrul sistemelui Buy Now Build Later (cumpara acum si construieste mai tarziu), terenurile respective fiind destinate dezvoltarilor rezidentiale, comerciale, office sau industriale cu profituri majore pe termen mediu. Cererile investitorilor straini sunt in special terenurile cu proiect pentru constructii de ansambluri rezidentiale, industriale, office sau comercial, incluse in intravilan, scoase din circuitul agricol, care detin PUZ, PUD si autorizatie de constructie aprobata, situate in zonele liniei de centura a Bucurestiului sau marilor orase, acolo unde preturile de vanzare sunt pana la 500 euro pe metru patrat. Rolul Compania Bluehouse Immobiliare in dezvoltarea si promovarea terenurilor cu proiect consta in pregatirea ofertelor de terenuri cu proiect din Romania in vederea vanzarilor ce vor fi efectuate de catre echipa de brokeri de la Milano.
Oferta va fi pregatita incepand cu un studiu de fezabilitate pentru a da o destinatie precisa terenului si se va finaliza cu o prezentare in 3 D a proiectului realizata in patru limbi straine si insotita de un plan de marketing din care sa rezulte ca in urma dezvoltarii proiectului se realizeaza profit pentru viittorul investitor
Compania Bluehouse Immobiliare este o companie ce activeaza de peste 30 ani si este specializata in tranzactii imobiliare internationale in special locuinte de lux dar si tranzactii imobiliare corporate dar este implicata in studierea evolutiei pietei imobiliare in mod special a terenurilor din Romania.

Project manager
Marian.Matei

ÚPhone No.: +40.726.743.378
marian.matei@bluehouseimobiliare.com