De Valentine’s Day, ia-ti bilet mai ieftin la concertul ENRICO MACIAS!

In perioada aceasta, biletele pentru concertul „ENRICO MACIAS” sunt mai ieftine!

In perioada 9-14 februarie, toate persoanele care doresc sa faca o surpriza iubitului sau iubitei pot beneficia de o reducere de 15% la biletele la concertul Enrico Macias, ce va avea loc la Sala Palatului pe 9 martie!

Oricine cumpara in perioada 9-14 Februarie 2012 un bilet la concertul „ENRICO MACIAS” va beneficia de o reducere de 15%. Categoriile care fac obiectul promotiei sunt 100, 150, 200 si 250 RON. Aceasta promotie este valabila doar de joi pana marti inclusiv, (9-14 Februarie) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

In cele cinci decenii de cariera, Enrico Macias a incantat si bucurat milioane de oameni. Melodiile de pe discurile sale au depasit bariera timpului, iar fani de toate varstele le-au cumparat si ascultat, bucurandu-se de vocea sarmantului artist! Pentru concertul din 9 martie, Enrico Macias a pregatit multe surprize fanilor si promite un show de neuitat, cu hituri precum „La Femme De Mon Ami” sau „Zingarella”!

Preturile biletelor pentru concertul Enrico Macias sunt urmatoarele:
300 lei – Categoria VIP
250 lei – Categoria 1 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei
200 lei – Categoria 2 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
150 lei – Categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
100 lei – Categoria 4 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei
50 lei – Categoria 5

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform acestuia, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

~~Concertul ENRICO MACIAS va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 9 Martie 2012, de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events.~~