De se mananca atat de multa pizza in Militari, Bucuresti?

Militari este unul dintre cele mai mari si mai aglomerate cartiere ale Bucurestiului. Aici sunt blocuri inalte opt etaje lipite, in care stau zeci de mii de oameni. In plus, zona este si un punct nevralgic al Bucurestiului pentru ca aici este iesirea spre autostrada catre Pitesti. Totodata, la aceasta iesire din Bucuresti sunt centre comerciale, cladiri de birouri, reprezentante auto sau depozite ale unor firme importante. Ce au in comun acesti oameni? Atat locuitorii cat si cei care muncesc in aceasta zona trebuie sa manance, iar firmele de livrare la domiciliu si-au dezvoltat afaceri care sa raspunda tuturor cererilor din zona. Nu e un secret sa spunem ca pizza este cea mai raspandita mancare care poate fi livrata la domiciliu sau la locul de munca. Restaurantele care livreaza pizza in Militari ofera preturi rezonabile si ii lasa pe clienti sa se bucure de un pranz de o calitate buna la un pret mai mic decat daca ar fi vorba despre o pizza in centrul orasului.

Totodata, firmele care livreaza pizza in Militari mai au o zona importanta de acoperit, si anume, campusul studentesc din Regie. Aici locuiesc mii de studenti inscrisi la diverse universitati din Bucuresti. Pentru acestia, gatitul nu este o prioritate, iar o pizza pentru masa de pranz sau cina este mereu binevenita. Nu este o surpriza multe firma care livreaza pizza in Militari ofera disconturi generoase pentru studenti sau carduri pe baza carora se bucura de preturi mai mici decat daca nu ar avea acel card.

Asadar, restaurantele sau firmele care se ocupa cu livrarea la domiciliu au o cerere foarte mare in cartierul Militari. Asta pentru a raspundei unei cereri uriase venite din partea celor care locuiesc in zona, a studentilor din campusurile studentesti Regie sau cel din zona Leu si din partea celor care lucreaza in aceasta zona, fie ca este vorba despre cei de la cladirile de birouri, depozitele de la marginea orasului sau din centrele comerciale.