De la o fata normala la Model sau “Superfemeie”! Ai incredere in tine, poti si tu! (Transformari realizate de specialisti Agentia On Vogue )

E simplu sa iesi din anonimat? Da, chiar este, daca te lasi pe mana specialistilor!

Mai jos aveti dovada clara a faptului ca profesionistii din Romania, cei cu care lucreaza in mod normal vedetele de la noi, te pot ajuta sa iesi din anonimat!

Vrei o schimbare majora de look? Cate dintre noi nu au simtit nevoia sa arate mai bine,  insa, nu au stiut ce li se potriveste? “Cum sa slabesc?”, sau “Cum sa –mi modelez corpul?”, “Cum sa ma machiez?”,”Cu ce culoare de par imi sta mai bine, oare  sa ma tund?” – sunt doar cateva din lungul sir de intrebari pe care femeile si le pun mai ales inaintea evenimemtelor importante din viata.

Am o surpriza pentru voi!  Exista si in Romania profesinisti care te pot ajuta sa–ti schimbi look-ul, iar rezultatele pot fi uimitoare! Indrazneste o modificare fizica si nu in ultimul rand, o schimbare a atitudinii pentru ca nimic nu iti va sta in cale cu noua imagine!

Tu cat de mult iti doresti sa arati bine, sa fii sanatoasa si sa ai incredere in tine?

In poza: Eliza Saimac

Make-up realizat de – Andreea Anton – make-up artist Agentia On Vogue

Forma personalizata a sprancenelor realizata de – Daniela – castigatoare premiul “Penseta de Aur” la Moscova- colaborator Agentia On Vogue

Hairstyling realizat de – Salon Tribute by George Soare –  salon partener L’Oreal, colaborator Agentia On Vogue

Program nutritie recomandat de – Dr. specialist in nutritie Lygia Alexandrescu – colaborator Agentia On Vogue

Styling vestimentar asigurat de – Amir Dobos – designer si stylist – colaborator Agentia On Vogue

Fotografii realizate de – Dragos Cristescu  – fotograf Playboy – colaborator Agentia On Vogue

Program complet de transformari realizat de Agentia On Vogue (pachete personalizate in functie de cerintele si necesitatile fiecareia)

Mai jos puteti  vizualiza rezultatele transformarii!