De Craciun alege un brad in ghiveci. Ajuti natura, ajuti copiii!

Bucuresti, 2 decembrie.

Se apropie Craciunul. Un brad impodobit de Sarbatoare si cei dragi in jurul sau ne fac sa privim cu mai mult optimism la un 2011 incert. Suntem obisnuiti cu brazii taiati, din import, intrucat noi nu prea mai avem ce taia. Dar daca am incerca un brad natural, viu, in ghiveci? Unul care poate fi pastrat in casa tot anul si ornat de fiecare Craciun?

Floria.ro incearca sa ofere aceasta alternativa ecologica la un pret cat mai accesibil. Mai mult, pe langa oxigen pentru noi toti, ne-am gandit si la copiii care au nevoie de ajutor. De aceea, 10% din pretul brazilor de Craciun in ghiveci vanduti in 2010 de Floria va fi donat Organizatiei Salvati Copiii Romania in spiritual Festivalului Brazilor de Craciun, aflat deja la a XI-a editie.

In toata lumea creste de la an la an numarul celor care aleg un brad in ghiveci in locul unuia taiat. Fie ca il veti pastra in casa si in anii care urmeaza sau il veti planta in gradina, bradul natural viu este o alegere ecologica si mult mai frumoasa. El nu se scutura, nu se lasa, nu se arunca. Poate fi impodobit si despodobit si ne poate aduce bucurie in suflet mai multa vreme.

“Am ales specii deosebite de brazi potriviti pentru a putea fi crescuti de oricine chiar si intr-un apartament. Acesti brazi rezista de la minus 5 la plus 30 de grade Celsius, si nu depasesc 2 – 2,5 metri inaltime. Am ales si pentru orice buzunar, brazi de la 49 la 249 de lei, intre 50 de cm si 175 cm” a declarat Mugur Cosmin Frunzetti – managing partner Floria.ro.

Pe langa preocuparea pentru mediul inconjurator, Floria.ro a ales sa doneze 10% din incasarile obtinute prin vanzarea brazilor in ghiveci catre Organizatia Salvati Copiii Romania, inspirati fiind de Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment anual ajuns la a 11-a editie. Acesti bani vor ajuta la hranirea, imbracare si mai ales educarea copiilor care au avut ghinionul sa nu mai aiba o familie in jurul lor.

“Floria este un magazin de flori si buchete online al carui focus nu sunt brazii. Am lansat aceasta campanile pentru ca ne preocupa mediul in care traim si am vrut sa oferim o bucurie copiilor carora nu le trimite nimeni flori si, uneori, nu primesc nici macar o jucarie, o masa deosebita sau un zambet” a mai declarat Mugur Cosmin Frunzetti.

Detalii suplimentare despre brazii in ghiveci care sunt inclusi in campanie se gasesc la www.floria.ro/brazi-in-ghiveci

Despre Floria.ro

Floria.ro este o florarie online lansata in urma cu numai sase luni si care, in aceasta scurta perioada, a fost ales Magazinul Anului 2010 la categoria Flori si Cadouri in cadrul Galei Premiilor in Comert Electronic si a ajuns la peste 50.000 de vizitatori si 500 de comenzi livrate in fiecare luna.

Care sunt avantajele aduse de Floria?

  • Preturile accesibile
  • Buchetele variate si flexibile
  • Livrarea gratuita in Bucuresti in numai 2 ore
  • Optiunile de plata : card, transfer bancar, depunere la ghiseele bancii, numerar si, in premiera in Europa, printr-un simplu SMS

Despre Salvati Copiii Romania

Salvati Copiii Romania actioneaza pentru respectarea drepturilor copilului si pentru modificarea politicilor si a legislatiei in beneficiul copiilor prin organizarea campaniilor de sensibilizare a opiniei publice si sprijina copiii aflati in dificultate.
Salvati Copiii Romania actioneaza conform valorilor fundamentale stipulate in Declaratia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Omului si in Conventia ONU cu privire la Drepturile Copilului, bazandu-se pe urmatoarele principii:

    • Aici spuneti ceva despre cele mai importante programe nu copy/paste din charta drepturilor copilului.

Despre Festivalul Brazilor de Craciun

Ajuns la cea de-a zecea editie, este un eveniment caritabil de amploare, prin care se asigura suport pentru copiii care traiesc in medii sociale vulnerabile. Pana in prezent, peste 10.000 de copii au beneficiat de suport pentru a putea fi reintegrati social si educational.
Designerii romani au creat pentru editia din 2010 20 de brazi inediti. 10 dintre acestia vor fi selectati, urmand a fi licitati in cadrul Galei care va avea loc pe 9 decembrie 2010, la Palatul Parlamentului. Fondurile astfel colectate vor asigura un suport necesar pentru programele de educatie prescolara, prevenire a abandonului si reintegrare scolara a copiilor din 39 de judete ale tarii.
In primele noua editii, Festivalul Brazilor de Craciun a reusit strangerea sumei de 2.000.000 Euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru dotarea cu carti a bibliotecilor scolare (primele doua editii) si pentru reintegrarea scolara a copiilor care muncesc, facilitarea accesului la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru 10.400 de copii saraci. Familiile lor au primit, de asemenea, ajutor financiar si consiliere in cele 18 centre din Bucuresti, Craiova, Iasi, Focsani, Bistrita, Petrila, Resita, Targu Mures, Timisoara, Targoviste, Constanta, Topoloveni si Brasov

.

Contact presa:

Sorina Vana

Manager Relatii Clienti

e-mail: office@floria.ro

mobil: 0578.356.743

web: www.floria.ro