De ce teava rotunda trasa de la Mesteru Manole este perfecta pentru constructii?

Teava rotunda trasa este perfecta pentru ca nu are puncte de sudura

Teava rotunda trasa este perfecta pentru foarte multe utilizari, cum ar fi:

  • Forma simetrica perfecta
  • Rezistenta ridicata la sarcini mari
  • Lipsa punctelor de sudura
  • Rezistenta ridicata la sarcini mari

La Mesteru Manole o sa gasesti tabla rotunda trasa care se utilizeaeza cel mai des la realizeara diferitelor constructii metalice si de asemenea pentru transportul fluidelor sub presiune. (gaze, apa, etc)

Unul dintre avantajele majore pe care le ofera teava rotunda trasa este dat de capacitatea acesteia de a rezista unor presiuni ridicate.

Teava rotunda trasa este rezistenta pe intreaga lungime, datorita faptului ca nu are puncte de sudura si nu are cum sa cedeze in fata presiunii. De asemenea, faptul ca nu are puncte de sudura, ajuta la efectuarea unui calcul de presiune exact pentru ca nu mai trebuie luata in calcul si calitatea sudurii.

Desi teava rotunda trasa are uneori un pret mai ridicat decat teava sudata, acest lucru este anulat de capacitatea crescuta la presiune pe care aceasta o are. Acest aspect ste un avantaj, deoarece se pot utiliza teava rotunda trasa mai subtire si mai usoara, fapt ce conduce la o reducere a cheltuielilor in final.

teava rotunda trasa

Tot datorita fapului ca nu are puncte de sudura, teava rotunda trasa are o sectiune transversala perfect rotunda. Toate aceste avantaje fac ca teava rotunda trasa sa fie materialul preferat pentru o gama larga de aplicatii precum: constructii de nave, conducte, platforme petroliere, elemente cu presiune.
De asemenea, aceasta poate fi utilizata si in domeniul constructiilor metalice fiind folosita ca element structural, in locurile unde este nevoie de o rezistenta superioara.
Un alt avantaj important este oferit de faptul ca acest material se comporta extraordinar in conditii dure, ceea ce inseamna ca aceasta poate fi folosita in medii cu termperaturi foarte ridicate sau foarte joase.

Despre www.mesterumanole.ro

mesteru manole

Pe site-ul www.mesterumanole.ro se gaseste teava rotunda trasa la un super pret. Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce ofera o gama foarte variata de produse la preturi foarte bune. Pentru informatii suplimentare sau cereri de oferta se poate apela numarul de telefon 0741 238 406 sau se poate trimite un email la office@mesterumanole.ro.