De ce sa lucrezi intr-un studio de videochat ca Studio 20?

Iti doresti un job legal, cu contract, program flexibil si conditii extraordinare de munca? Vrei sa muncesti de placere si sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, cu ajutorul carora sa iti poti indeplini toate dorintele? Atunci cauta un studio de videochat de top si mergi la interviu. Cu munca constanta, ambitie, seriozitate si o atitudine pozitiva, poti deveni un model cunoscut in intreaga lume!

Cine nu isi doreste un job care sa se potriveasca descrierii de mai sus? Multi oameni nici macar nu indraznesc sa si-l imagineze! Dar el exista in realitate, la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume. Aici, vii la serviciu de placere deoarce munca ta va consta in simpla socializare online cu diversi membri din Statele Unite sau Marea Britanie. Vei avea in spate o armata intreaga de oameni, al carei scop unic este ca tu sa faci performanta si sa iti implinesti visele. Studio 20 iti ofera contract de artist-interpret, asigurare medicala privata, asigurari sociale si conditii de lucru excelente: dormitoare tematice diversificate, aparatura moderna, internet de mare viteza, lumini profesionale si suport tehnic non-stop. Pentru ca tu sa fii in forma maxima, acest studio de videochat iti pune la dispozitie un make-up artist, un hairstylist, fotografi si editori video si chiar un psiholog, care sa te ajute sa treci peste toate obstacolele acestei meserii.

Pentru a lucra intr-un astfel de studio de videochat de top nu iti trebuie niciun pic de experienta, caci trainerii de aici te vor invata tot ceea ce ai nevoie sa stii despre acest domeniu si despre modul in care poti castiga foarte multi bani. Un model incepator castiga in jur de 1.000 de dolari pe luna, iar unul cu experienta poate ajunge la venituri cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna. Desigur, exista modele de top care castiga chiar mai mult, asa ca nimic nu e imposibil. Cu munca multa si cu ajutorul profesionistilor de la Studio 20 poti sa-ti atingi obiectivele financiare si, in doar 2-3 ani, sa iti permiti sa cumperi cu banii jos un apartament si o masina. Iar in tot acest timp, iti vei putea achizitiona orice doresti: excursii exotice, haine de firma, operatii estetice si multe altele.

Un studio de videochat premium iti ofera nu numai un loc de munca, ci si posibilitatea de a pune bazele unei cariere internationale. Sistemul de recrutare, trainingul si promovarea realizate de Studio 20 s-au dovedit extrem de eficiente in ultimii ani, astfel ca aceasta companie si modelele sale au primit cele mai importante premii din domeniu, la diverse festivaluri internationale. Raquella Diva, Devious Angel, Sasha Red, Zeya Brunette si Rebecca000 sunt doar cateva dintre modelele care au parte de viata pe care si-au dorit-o dintotdeauna. De asemenea, Studio 20 a fost desemnat de fiecare data cel mai bun studio de videochat din lume, atragand respectul si admiratia celor din bransa.

“Flirt4Free are deosebita placere sa lucreze cu franciza internationala Studio 20 de cativa ani. Rar se intampla sa gasesti un studio cu acelasi nivel de profesionalism si dedicatie precum Studio 20”, a declarat Gregory Clayman, presedinte si CEO Flirt4Free.com, unul dintre cele mai mari site-uri de videochat din lume.
“Studio 20 a schimbat modul in care modelele se pozitioneaza in relatia cu membrii si cu ele insele, transformand un hobby intr-un adevarat job si de abia asteptam sa integram modelele Studio 20 pe platforma noastra.”, a marturisit si Eric Wexel, managing partner FreeWebcams.com.

A lucra pentru un studio de videochat ca al nostru inseamna sa fii independenta financiar, sa te dezvolti profesional si personal si sa iti maresti stima de sine. In videochat, cunosti mereu oameni noi, socializezi, te distrezi si faci o gramada de bani. Daca nu ne crezi, vino sa vizitezi locatiile noastre din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea sau Craiova si sa discuti cu modelele care sunt deja angajate aici. Te vei convinge singura ca un loc de munca in videochat te va ajuta enorm din toate punctele de vedere!