De ce sa folosim produse cosmetice profesionale organice?

Stiti ce puneti pe pielea dvs. in fiecare zi? Aveti grija de dvs. sa folositi creme si parfumuri care va fac sa va simtiti bine. Dar chiar va fac sa va simtiti bine?  Va intrebati vreodata de ce e bine sa folositi cosmetice profesionale organice? 

De ce sa mancati mai sanatos, sa faceti o activitate fizica regulata si sa cumparati produse organice proaspete si sa nu va preocupe ce aplicati zi de zi pe corp si fata? 

Consumul de produse organice si naturale este un gest pentru planeta, dar si un gest pentru sanatatea dvs. Folosirea produselor cosmetice profesionale controlate si naturale inseamna a avea garantia aplicarii unui produs biodegradabil pe pielea dvs. deoarece ingredientele naturale nu sunt depozitate de catre organism. Dimpotriva, ele permit schimburi reale intre moleculele lor si pielea noastra. 

Cand stiti ca tot ceea ce puneti pe piele este absorbit si pastrat in corpul dvs. cel mai bine este sa evitati ingredientele toxice!  

De ce produse cosmetice profesionale bazate pe ingrediente naturale?  

  • Pentru ca acestea sunt verificate meticulos.  

Ingredientele naturale sunt mai expuse riscului de poluare decat produsele cosmetice traditionale. Prin urmare, sunt supuse numeroaselor verificari pentru a garanta aceste lucruri.  

  • Sunt usor de utilizat si cu adevarat eficiente. 

Produsele cosmetice profesionale naturale nu contin, in general, multe ingrediente, iar ingredientele active sunt foarte eficiente. Produsele organice au mai multe afinitati cu constituentii naturali ai epidermei, acestia ofera o mai buna asimilare datorita relatiei biologice care exista intre epiderma si plante. 

Uleiurile esentiale, de exemplu, au o actiune incredibila in produsele faciale si ale corpului. Pielea noastra are nevoi specifice si uleiurile esentiale le satisfac in mod natural, astfel incat pielea va raspunde perfect. In plus, solutia naturala are un efect curativ pe termen lung, fara riscuri asupra pielii. 

In plus, eficienta uleiurilor esentiale este dovedita stiintific; un ulei esential este de 250 de ori mai eficient decat o planta. Integrand cateva picaturi intr-un ulei vegetal pentru a face un ser pentru fata, rezultatele pe piele pot fi deja vazute dupa 15 zile! 

  • Sunt mai hranitoare. 

Ingredientele organice contin substantele nutritive fundamentale pentru piele. Vitamine, antioxidanti, oligoelemente, aminoacizi si acizi grasi care determina calitatea proteinelor si lipidelor noastre si sustin functiile vitale ale pielii, hidratarea si protectia. 

  • Sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. 

Cu ingrediente naturale, puteti crea amestecuri personalizate care sa raspunda perfect nevoilor pielii dvs. Deoarece, mai mult decat un simplu plic, este un organism viu, in continua evolutie. Este suficient sa avem unul sau mai multe uleiuri vegetale, unele uleiuri esentiale si eventual alte ingrediente active pentru a crea un produs care sa fie cel mai potrivit pentru pielea noastra. 

  • Sunt placute de utilizat. 

Texturile produselor naturale sunt bogate si cremoase datorita componentelor lor nobile, cum ar fi uleiurile vegetale. Parfumurile au, de asemenea, beneficii „aromatologice” si influenteaza sistemul nostru nervos. De exemplu, un miros de trandafir lavanda creeaza echilibru si liniste, in timp ce parfumul de neroli sau lamaie revigoreaza.       

Natural si/sau organic? 

In ceea ce priveste formularea, organicul este neaparat natural. Indeplineste specificatii foarte precise, cel mai adesea cu certificare.   

Un produs natural trebuie sa afiseze un procent foarte mare de ingrediente naturale, intre 90 si 95% din formula sa. Sub 85%, se estimeaza ca produsul face parte din produsele cosmetice conventionale. 

Prin urmare, este posibil sa se verifice trasabilitatea unui produs organic. Pe de alta parte, pentru un produs natural, acest lucru este mai dificil, deoarece nu exista certificare. Asadar, este mai bine sa consumi cosmetice profesionale organice pentru a fi sigur ca ingredientele sunt de origine naturala. 

Daca vrei sa iti achizitionezi cele mai bune produse cosmetice, te invitam sa accesezi magazinul nostru online!