De ce este ideal sa utilizezi polistiren extrudat

Ce este acest polistiren extrudat?

Podeaua este suprafata pe care pasim in fiecare zi, cel mai bine este sa folositi polistiren extrudat pentru izolare, astfel incat oamenii din camera sa nu intampine probleme de sanatate. Daca polistirenul extrudat nu este utilizat pentru izolarea termica, acesta poate afecta negativ zgomotul din incaperea in cauza.

Expertii in constructii recomanda aceasta optiune, deoarece este cea mai eficienta solutie. In plus, pentru sistemele de incalzire in pardoseala, ei recomanda utilizarea panourilor de polistiren extrudat fabricate special pentru acest proiect. Rolul acestui material este de a izola suprafata, dar si de a izola spatiul dintre ele.

In general, se intampla ca tot sistemul de incalzire termica sa fie instalat peste camera cea mai rece, mai ales in cazul blocurilor, iar astfel este necesara utilizarea unui strat de polistiren extrudat de grosime mai mare pentru a preveni risipirea caldurii.

Proprietati de baza

polistiren extrudat

Daca exista alte optiuni pe piata, de ce ati alege polistirenul extrudat? Ce face ca acest material sa iasa in evidenta?

In primul rand, trebuie sa stiti ca polistirenul extrudat are un set unic de caracteristici care il deosebesc de concurenti. Chiar daca pretul sau este mult mai mare decat alte materiale cu aceeasi functie, materialul este inca favorizat de o gama larga de clienti pentru urmatoarele functii:

Acest material vine in diverse dimensiuni, in functie de preferintele clientului;

  •     Este unul dintre cele mai bune materiale de izolare termica;
  •     Nu va cauza probleme in transport si manipulare;
  •     Se dovedeste ca cea mai buna utilizare a sa este pentru pardoseli izolatoare.
  •     Nu este afectat de lumina soarelui si actiunea mecanica.

De unde achizitionam?

Acum puteti cumpara polistiren extrudat de la Mesteru Manole la un pret foarte accesibil. Produsele furnizate de Mesteru Manole sunt de inalta calitate, iar preturile lor respecta raportul calitate-pret. Alege materialele de top de pe piata!