De ce este bine sa faci un curs de design interior la DallesGO in Bucuresti?

Usor, usor, designul interior a inceput sa fie o atractie pentru un numar din ce in ce mai mare de persoane. Daca vrei si tu sa inveti cum se amenajeaza corect si frumos o casa, inscrie-te la cursul de design interior la DallesGO unde vei putea invata o multime de lucruri ce te vor ajuta sa-ti dezvolti aceasta pasiune sau sa o perfectionezi cat mai mult.
La DallesGO vei invata o multime de lucruri de la Ileana Raducanu. Ileana este de peste 10 ani redactor sef la ELLE Decoration, o revista care se bucura de un real succes in acest domeniu. Pentru a fi un designer interior de succes trebuie sa cunosti cateva lucruri de baza pe care le vei invata la acest curs de design interior.
Pentru a te dezvolta cat mai mult in aceasta meserie este foarte important sa ai creativitate, spirit de observatie, iar restul lucrurilor le vei invata aici.

curs de design interior

Invata o multime de lucruri interesante la acest curs de design interior din Bucuresti

Cel mai important lucru cu care vei pleca de la acest curs de design interior este dat de faptul ca finalul lui iti vei defini propriul stil creativ pe care il vei putea aplica in viitoare tale proiecte de design interior.
In primul rand vei invata toate stilurile clasice precum: Baroc, Rococo si Neoclassic, iar apoi vei trece la cele locale precum Scandinav, Provensal, Mediteranean si Marocan, ca in final sa afli informatii si despre stilurile contemporane cum ar fi Minimalist, Retro Contemporan, Romantic, Industrial si Glamour.
Dupa ce ai terminat de parcurs aceste stiluri, la acest curs de design interior din Bucuresti de la DallesGO vei invata sa intelegi fiecare stil de design interior si apoi vei afla despre piesele de mobilier care au schimbat in mod direct istoria acestui domeniu.
Urmatoare etapa va fi compusa din invatarea pasiilor ce trebuie urmati pentru un proiect de design interior reusit, de la primele discutii cu clientul pana la implementarea fizica a proiectului respectiv. In plus, aici la DallesGO vei afla multe informatii despre ultimele tendinte Hi-Tech si Had-Made care se folosesc astazi in designul interior.
In mod practic, la cursul de design interior vei concepe impreuna cu profesorul tau si cu colegii tai proiecte complete de amenajare interioara pentru diferite spatii, vei invata cum sa ordonezi ideile intr-un moodboard, vei cunoaste desigineri de interior cunoscuti. In cadrul acelor proiecte de amenajari interioare pe care le vei face la acest curs de design interior vei invata cum trebuie pozitionate corect piesele de mobilier si corpurile de iluminat, cum trebuie acestea combinate incat totul sa fie perfect.
La sfarsitul seriei de cursuri de design interior vei putea sa duci la capat fara ajutor un proiect complet de design interior.