De ce e mai bine sa alegi flori decorative decat flori naturale in decorul casei?

Astazi, pentru arhitecti si designeri de interior, precum si experti in decorarea evenimentelor, florile decorative reprezinta o valoare adaugata esentiala in proiectele de decorare. Asocierea dintre progresul tehnologic si imaginatia profesionistilor permite crearea de spatii unice si surprinzatoare datorita mobilierului, luminii, culorilor si prezentei esentiale a elementelor vegetale.

Flori si plante pentru decorarea restaurantelor

Prezenta florilor decorative, plantelor si copacilor contribuie la o atmosfera calda in toate tipurile de spatii interioare, precum si in locuri care necesita de obicei un decor floral special. Acesta este cazul pentru hoteluri, restaurante, biserici, spitale, sali de asteptare, centre de conventii, receptii, sali de sedinte etc.

Daca esti in cautare de informatii despre decorarea plantelor de restaurante  pentru a sti cum sa iti derulezi proiectele de decorare florala, afla in acest articol care sunt cele mai bune plante pentru a decora un bar sau cum sa alegi aranjamente florale pentru o unitate.

Cum sa alegi aranjamentele tale florale?

Alegerea celor mai bune aranjamente florale pentru restaurantul tau nu este o sarcina usoara. Pentru a-ti usura sarcina, poti urma acesti pasi de decorare a unui restaurant cu plante:

  • Mai intai trebuie sa te gandesti la buget, deoarece el va determina stilul decorului. Pentru decorarea unui bar, florile decorative conservate reprezinta cea mai ieftina si mai eficienta solutie. Deoarece aceste flori nu necesita intretinere, nu va fi nevoie sa le inlocuiesti, deci sunt mai ieftine decat florile naturale, aratand in acelasi timp frumoase si eficiente. Un trandafir conservat este identic cu un trandafir natural. Daca preferi florile naturale, alege flori de sezon mai accesibile.
  • Este important sa poti conta pe sfatul si sprijinul profesionistilor in decorare pentru a asigura rezultatul si pentru a economisi pretul final. Profesionistii sunt familiarizati cu tendintele florale si nu rateaza niciun detaliu care le-ar putea scapa: evita supraincarcarea spatiilor, controleaza excesul, obtine rezultate armonioase si atractive vizual etc.
  • Spune da culorilor! Desi tonurile monocromatice se pot adapta la anumite contexte, este intotdeauna de preferat sa optezi pentru o varietate de culori si game cromatice pentru a obtine decoratiuni frumoase, vesele sau romantice.
  • Mentine estetica. De exemplu, pentru decorarea unui salon de nunta, este necesar sa se pastreze estetica pentru a obtine un rezultat armonios. In aranjamente florale la saloanele de nunta ar trebui sa mearga cu buchet de mireasa, cu decorarea locului de ceremonie, etc.

Cum sa decorezi un restaurant cu flori decorative conservate?

Asa cum s-a spus mai devreme, cea mai buna solutie pentru decorarea florala a restaurantelor este utilizarea produselor stabilizate. Acest lucru are ca rezultat aranjamente florale care rezista la trecerea timpului, care nu trebuie inlocuite in mod regulat si care produc un efect similar cu cel al florilor naturale. Aminteste-ti ca florile conservate sunt flori naturale care trec printr-un proces de conservare 100% natural.

Flori conservate pentru decorarea restaurantelor

Decorarea unui restaurant realizat din flori decorative si plante are puterea de a transforma spatiile. De asemenea, sunt folosite in restaurante pentru a obtine stilul dorit si pentru a crea atmosfere adaptate fiecarui eveniment.