De ce Business Networking? Aflati de la Filipe Carrera, pe 31 mai!

Business Networking… un concept pe care il auzim din ce in ce mai des in climatul actual de business. Un cumul de aptitudini si competente, business networking-ul ii sperie pe unii si ii incanta pe altii, insa cu siguranta le aduce tuturor celor care il practica eficient beneficii reale, traduse prin relatii trainice de business, popularizarea brandului si, nu in ultimul rand, cresterea volumului de vanzari.

Va invitam sa va echipati cu abilitatile necesare si sa faceti business networking alaturi de un expert de calibru international: Filipe Carrera!

Workshop-ul “Business Networking – cum sa ne extindem reteaua de afaceri” va avea loc pe 31 mai, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, si se adreseaza antreprenorilor – indiferent de domeniul de activitate, managerilor, echipelor de vanzari, profesionistilor in comunicare, reprezentantilor ONG, dar si liberilor profesionisti si tuturor celor care in activitatea profesionala interactioneaza frecvent cu persoane care le pot deveni parteneri, clienti sau furnizori.

“Networking-ul este una dintre cele mai vechi activitati ale rasei umane. Fiecare dintre noi are in structura sa resursele necesare, insa acestea trebuie identificate, dezvoltate si scoase la suprafata pentru a obtine cele mai bune rezultate din networking. Cei care stapanesc arta networking-ului in afaceri sunt cei care ajung sa fie buni lideri,  buni profesionisti in munca lor si cei care aduc cele mai valoroase rezultate”, ne spune Filipe Carrera, trainer&speaker international.

Workshop-ul va include o sesiune interactiva de business networking, conceputa si sustinuta de specialistii Romanian Managers. Participantii, prin intermediul aplicatiei, vor invinge retinerile initiale care pot aparea in cadrul evenimentelor de networking, isi vor putea analiza punctele forte si ariile ce urmeaza a fi imbunatatite si vor avea ocazia de face primii pasi spre networking-ul eficient sub indrumarea expertilor.

ProActive Solutions doreste sa vina in intampinarea tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor profesionale, oferiindu-le doua pachete speciale „Fii informat!” si „Fii informat! Plus”, care includ un abonament combinat la Ziarul Financiar si Business Magazin pentru 12 luni si cartea Era turbulentelor – Aventuri intr-o lume noua de Alan Greenspan: un titlul must-have in climatul economic actual. Tarifele de participare si pachetele speciale pot fi consultate pe www.proactivesolutions.ro .

In organizarea acestui eveniment, ProActive Solutions se bucura de sprijinul partenerului oficial: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, al partenerilor media exclusivi ai evenimentelor: Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si al partenerilor: JCI Bucuresti, Romanian Managers, Meteor Press, PC World, Computer World,  reteaua Arhipelago, StartUps.ro, HR-Romania.ro, Elevate, Empower, CentruldePresa.ro, CalendarEvenimente.ro, MyJob.ro, Trafic.ro , ArenaBiz.ro.