De 3 ori mai multa distractie cu Zumba, doar la BodyExprim

Bucuresti- 23 Iunie 2010 – Bucurestiul se poate lauda cu inca doi Traineri autorizati de Zumba Fitness. Noii instructori autorizati de Zumba se reintorc in Bucuresti dupa ce au participat la Workshop-ul organizat de Zumba Academy la Bruxelles.

Zumba Fitness este programul care face furori in toata lumea si mai nou si in Romania. Zumba Fitness reprezinta o combinatie perfecta intre dans si fitness. Muzica foarte antrenanta imbina perfect exercitiile fizice cu distractia facand acest program foarte eficient din punct de vedere fizic si mental.

Zumba este metoda perfecta pentru a scapa de kilogramele in plus, de celulita si de stresul cotidian.
Pentru a avea eficienta, lectiile de Zumba Fitness respecta o anumita structura si are un fond muzical special pe care instructorii autorizati construiesc combinatii de pasi.

Incepand cu saptamana curenta, in Bucuresti au obtinut calificarea necesara pentru a preda Zumba inca doi trainer: Alice Visan si Mariana Mezei. In prezent, in Bucuresti sunt autorizati sa predea 5 traineri, autorizarea lor putand fi verificata pe site-ul oficial Zumba.

Clubul Sportiv BodyExprim are in componenta echipei 3 din cei 5 instructori autorizati de Zumba din Bucuresti: Alice Visan, Mariana Mezei si Alexandra Voicu. Asadar, membri clubului BodyExprim beneficiaza de diversitate la orele de Zumba Fitness adica de 3 ori mai multa distractie, de 3 ori mai mult fitness, de trei ori mai multa eficienta. In plus, clubul BodyExprim vine vara asta cu oferte speciale.

Clubul Wellness BodyExprim este dotat cu sali moderne de aerobic, dans, fitness, arte martiale, spinning, sisteme audio de ultima generatie, aer conditionat, receptie, vestiare cu dusuri, sauna, solar, masaj.

Club Wellness BodyExprim

Bd. Costructorilor, nr.29A, Sector 6, Bucuresti
Tel: 0730 076 166

www.bodyexprim.ro