De 1 si de 8 Martie, doamnele pot conduce timp de o zi, gratuit, orice masina la Promotor Rent a Car Bucuresti

Pentru ca primavara vine intotdeauna cu dor de duca si de vacanta, de Ziua Femeii si de 1 Martie, Promotor Rent a Car Bucuresti a pregatit o oferta speciala pentru doamne. Astfel, la inchirierea oricarei masini, pentru o perioada mai mare de cinci zile, reprezentantele sexului frumos vor beneficia de o zi gratuita.

Un pachet intreg de facilitati

In afara gratuitatii care se va aplica pentru orice tip de masina inchiriata in Bucuresti, doamnele care inchiriaza o masina in aceasta perioada vor beneficia si de un numar de facilitati si accesorii auto care le vor perimite sa faca mai multe economii si le vor asigura o experienta placuta de condus. Astfel, in pretul de inchiriere al fiecarei masini, intra si rovinieta, asigurarile masinii (RCA, full Casco), un sistem de navigare GPS, cu harti actualizate in 2016, scaun pentru copil si echipament auto de iarna.

Pe langa acestea, masina poate fi condusa un numar nelimitat de kilometri fara a fi percepute taxe suplimentare. Nu se percep alte taxe nici pentru anularea rezervarii, iar masina poate fi lasata, la cererea clientului in alt oras decat acela din care a fost preluata.

O gama variata de modele auto, cu reduceri de pana la 35%

De la autoturisme de dimensiuni mici, care prezinta si avantajul unui consum redus de combustibil, pana la modele hibrid, masini de lux si SUV-uri, flota Promotor Rent a Car ofera o gama larga de vehicule din care poti alege. Pentru a va ajuta sa faceti o alegere care sa se plieze perfect pe tipul calatoriei, numarul de persoane transportate si volumul de bagaje pe le care aveti in vedere, echipa Promotor Rent a Car ofera consultanta in orice moment. Totodata, clientii beneficiaza si de asistenta in ceea ce priveste prezentarea optiunilor pe care le are fiecare masina. Pentru a garanta oferirea unor servicii de inchiriere masini la cele mai inalte standarde, toate autotorismele din flota sunt noi si au incluse cele mai moderne dotari.

Asistenta si profesionalism

Pe toata perioada inchirierii, Promotor Rent a Car ofera asistenta tehnica si indrumare clientilor care incheie un contract. Mai mult decat atat, in cazul producerii oricarui incident auto, compania se angajeaza sa ofere un autotorism la schimb, care sa le permita clientilor sa beneficieze in continuare de masina, atat timp cat le este necesara. Indiferent ca este vorba de o calatorie de afaceri sau de vacanta, promptitudinea si profesionalismul sunt garantate de o echipa care beneficiaza de formare continua.