De 1 MAI, participa la cea mai mare Cautare de Comori, la Natura Parc

Situat in centrul tarii, Natura Parc este cel mai mare parc sportiv si de distractii din Romania. Inaugurat in 2010 si construit pe o suprafata de 160 ha, parcul dispune de nenumarate servicii dedicate petrecerii timplului liber si practicarii sporturilor in aer liber.

De 1 Mai, Natura Parc te invita la cea mai mare Cautare de Comori:
* distractie
* intreceri sportive
* surpize
* muzica
* voie buta
* focuri de artificii

Porneste alaturi de noi in aventura cautarii de comori. Ascunse peste tot in parc, fiecare dintre voi are sansa de a gasi o comoara. Participa la aventura si poti castiga premii si multe alte surpize. Distreaza-te de 1 Mai la Natura Parc.

Joaca-te in aer liber! Natura Parc va pune la dispozitie de la terenuri de fotbal, volei, tenis de camp, fotbalgolf, piscina, plimbari barca si hidrobicileta, pesuit, patinoar artificial, paintball si alte activitati potrivite pentru toate varstele si performatele sportive ale fiecaruia.

Natura Parc ofera vizitatorilor, o gama larga de activitati, interesante si provocatoare, adaptate pentru a petrece momente frumoase in familie, impreuna cu colegii si prietenii, avand ca scop dezvoltarea individuala, fizica si educationala.

Localizat in centrul tarii, la granita judetelor Brasov si Covasna, in localitatea Chichia, la numai 16 km de Brasov, Natura Parc este cel mai mare parc sportiv si de distractii din sud-estul Europei.

In perioada 28 – 29 aprilie 2012, Natura Parc deschide sezonul la distractie. Va invitam in natura, aer liber, la competitii sportive, pescuit, picnic si gratare, plus multe alte surprize.

Distractie si aventura in natura.

Natura Parc
DN 11 Brasov-Sf. Gheorghe,
ChichiÈ™, RO

T: +40 (751) 291 583
Email: info@naturaparc.ro
Web: www.naturaparc.ro