DDD-Iasi: servicii de calitate si profesionalism

metode de deratizare sobolaniSobolanii sunt specia de rozatoare daunatoare cea mai raspandita de la noi. Acestia traiesc in medii predominant umane, acestea procurandu-le toate resursele necesare unui trai bun. Sobolanii sunt dauntori de alimente, contamindu-le si facand sa fie imposibil de consumat ulterior.

Pe langa daunele materiale pe care le provoaca, din cauza ca rod absolut orice gasesc prin casa, sobolanii sunt un pericol pentru sanatatea noastra si a celor din jurul nostru. Aceste rozatoare daunatoare sunt purtatoarele unor boli grave, care se pot transmite atat omului, cat si animalelor domestice/ de companie.

Puteti observa prezenta sobolanilor urmarind indiciile pe care acestia le lasa prin casa. Pe langa urmele de roadere, urmatoarele cele mai vizibile semne sunt excrementele, de forma bobului de piper, putin alungit. Acestea se gasesc in jurul alimentelor, in rafturi, pe sub chiuvete s.a.m.d.

Daca ati observat unul dintre acestea indicii, atunci va sfatuim sa luati masuri imediate!

Solutii de exterminare a sobolanilor

Multi oameni, atunci cand isi dau seama ca au musafiri nepoftiti, asemeni rozatoarelor daunatoare, dau fuga la piata si cumpara substante otravitoare ori si mai rau, improvizeaza capcane de toate felurile si le imprastie prin casa. Niciuna dintre aceste metode de deratizare sobolani nu va da randament. Sobolanii sunt mamifere destul de inteligente, care reusesc sa ocoleasca si mancarea otravita, dar si capcanele artizanale.

Cea mai buna solutie impotriva sobolanilor o reprezinta serviciile profesionale de deratizare impotriva sobolanilor.

DDD-Iasi- servicii profesionale de deratizare

DDD-Iasi este una dintre cele mai bune firme de deratizare impotriva sobolanilor. Avand o experienta vasta in domeniu deratizarii de sobolani, DDD-Iasi a reusit sa-si castige numerosi clienti multumiti; peste 1000!
In prestarea serviciilor de deratizare sobolani, DDD-Iasi se foloseste de aparatura profesionala, care nu poate da gres! De asemenea, substantele si capcanele folosite de firma de deratizare sobolani sunt specializate. Sobolanii nu vor avea nicio sansa odata ce firma de deratizare sobolani intra in scena!

Pentru o eficienta de durata, va recomandam sa apelati la serviciile firmei de deratizare sobolani cat mai des posibil!

Intra pe www.ddd-iasi.ro pentru mai multe privind deratizarea impotriva sobolanilor. Fa alegerea cea mai inteleapta si alege profesionalismul DDD-Iasi!