DAVID SLS-1 – cel mai ieftin sistem de scanare 3D cu lumina structurata

Bucuresti, 19 martie 2012

Producatorul german de scanere 3D DAVID Vision Systems a lansat pe piata un nou produs de scanare 3D ce are la baza tehnologia de scanare 3D cu lumina structurata. Modelul DAVID SLS-1 este disponibil acum si in Romania prin Z Spot Media unic importator si distribuitor al scanerelor 3D DAVID Vision in Romania.

DAVID SLS-1 este cel mai ieftin sistem de scanare 3D semi-profesional, de tip hoby care permite scanarea de obiecte 3D fara contact cu ajutorul unei tehnologii bazate pe lumina structurata. Pretul foarte mic dar si utilizarea usoara recomanda sistemul de scanare 3D DAVID SLS-1 drept produsul ideal pentru studiul 3D in cadrul universitatilor (studenti, cercetatori, etc) dar si utilizatorilor individuali (artisti plastici, designeri, animatori 3D etc) sau micilor laboratoare de digitizare (muzeografi, specialisti in inginerie, proiectanti 3D).

Pachetul contine tot ce aveti nevoie pentru a va crea propriul sistem de scanare 3D: o camera video industriala de mare rezplutie, un video proiector cu lentile speciale pentru redarea luminii structurate, panouri calibrare pentru diferite dimensinuni ce va va ajuta sa scanati atat obiecte cu dimensiuni reduse dar si obiecte mai mari si o aplicatie software 3D cu interfata usor de folosit.

Rezultatele pot fi salvate si utilizate in formate standard (OBJ, STL, PLY) pentru diferite utilizari: animatii pe calculator, jocuri, medii 3D virtuale, prezentari de produs, lucrari de arta, arheologie dar si pentru utilizarea ulterioara in alte aplicatii CAD/CAM.

DAVID SLS-1 este un sistem de scanare 3D inovator cu precizie si viteza de scanare 3D ridicata disponibil la un pret inbatabil pentru un sistem de scanare 3D cu lumina structurata. Totul la un pret extrem de mic, numai 1800 EUR fara TVA”

„In mod cert DAVID SLS-1 nu este destinat scanarilor de acuratete a obiectelor 3D in cadrul aplicatiilor profesionale din domeniul ingineriei reconstructive, medical, stomatologic sau diverselor aplicatii industriale.” a declarat Dl Claudiu Radoi, Inginer Vanzari la Z SPOT MEDIA, distribuitorul oficial al DAVID in Romania. „Sistemul reprezinta o solutie low-cost pentru amatorii de scanare 3D, de tipul „do-it-yourself”, care ofera posibilitatea initierii si studiului in domeniul 3D. Bazat pe principiul „construieste singur”, DAVID permite obtinerea de rezultate de acuratete medie pentru obiectele de dimensiuni medii (5-25cm), fiind util in proiectele educationale sau de tip hobby.

Un singur clic in software-ul dedicat DAVID-Laserscanner Pro Edition USB Version 3.2 si scanarea 3D a pornit iar in cateva secunde modelul digitizat 3D este afisat pe ecran. In acest fel puteti scana ulterior toate partile obiectului supus scanarii 3D, si in cele din urma le puteti combina si alinia pentru a obtine un model 3D pe care o sa-l puteti vizualiza la 360 °.

Sistemul de scanare 3D DAVID SLS-1 este distribuit in Romania exclusiv prin Z SPOT MEDIA (www.zspotmedia.ro) , specializata in furnizarea de solutii profesionale de scanare, digitizare copiere si printare. Firma asigura distributia la nivel national printr-o retea larga de parteneri IT. Printre marcile distribuite de firma se numara i2s, Konika Minolta, Atiz (scanere digitizare carte), Colortrac (scanere format mare), Canon, HP, Xerox (printare-scanare-copiere A1, A0), Rigoli (pliere finisare planse A0), etc.

Noile echipamente arata interesul si implicarea firmei in cele mai noi tehnologii pentru furnizarea de solutii profesionale de ultima generatie clientilor din Romania. Pentru mai multe informatii despre scanerele 3D DAVID SLS-1 va rugam sa contactati specialistii firmei la 0214205093 sau office@zspotmedia.ro

Z SPOT MEDIA SRL

Str. Drumul Belsugului 100B

Sector 6, Bucuresti, 062392

tel. 021.420.5093

www.zspotmedia.ro

office@zspotmedia.ro