Dansează cu Sabon pe cântecul mării!

NOUA COLECȚIE de vară SABON te invită să mai zăbovești la mal de mare și când soarele începe să intre în nori. Să adulmeci briza parfumată și răcoroasă, să te răsfeți pe patul de nisip auriu și cald, printre bijuteriile de melci și scoici, să admiri jocul de nuanțe ale cerului la asfințit. Te cheamă să fredonezi valsul valurilor, să retrăiești nostalgia celor mai fierbinți amintiri, să dansezi și tu pe cântecul mării.

Colecția cuprinde seturi-cadou în care pot fi descoperite cele mai iubite produse ale brandului, cu ambalaje inspirate din imagini cu plaje din întreaga lume, reinterpetate de tușa elegantă a designerilor Sabon prin pasteluri delicate, decorații aurii și contururi perlate. În completarea seturilor-cadou, colecția de vară SABON propune câteva accesorii esențiale pentru o zi perfectă petrecută pe malul mării sau la piscină.

 

Produsele colecției

 

  • Geantă frigorifică pentru alimente È™i băuturi
  • Prosop de plajă superabsorbant
  • Geantă de plajă cu portofel
  • Recipient din plastic cu dublă funcÈ›ie – pentru băut apă È™i răcorire instant cu stropi fini, cu ajutorul dispozitivului patentat Mist ‘N Sip – hidratare atât la interior, cât È™i la exterior!

 

 

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro