Daca e SAMBATA e ADOPeT !

Daca e SAMBATA e ADOPeT!

Nu-i asa ca va era dor de aceasta fraza? Ei bine, incepand de sambata, 26 martie 2011, va asteptam cu mic cu mare intre orele 12-18 in Parcul Obor (in fata primariei sectorului 2) la cea mai mare si mai longeviva (al patrulea an de existenta) campanie de adoptii.

Si pentru ca sarbatorim si 10 ani de la infiintarea asociatiei, invitati surpriza, povesti incredibile si multe nasucuri umede va asteapta la prima editie a ADOPeT-ului din acest an, o editie cu totul si cu totul speciala!

Fie ca iti cauti un prieten, ca vrei sa dai o mana de ajutor, ca ai nevoie de un sfat in ceea ce priveste animalele, ca vrei sa aduci o conserva preferatului tau sau pur si simplu vrei sa ai parte de o doza de fericire neconditionata, te asteptam sa ni te alaturi!

Share-uieste iubirea si spune-le si prietenilor !

Multumim!

Ce: ADOPeT

Cand: 26 martie 2011

Unde: Parcul Obor (la tarcurile de catei)

De ce: Pentru ca vrei sa fi parte din viata lor!

Si daca inca nu te-am convins, ii lasam pe ei : http://www.facebook.com/album.php?id=100000025606721&aid=30374
si http://www.facebook.com/?ref=home#%21/album.php?aid=28136&id=100000025606721.

PS: nu uita sa-ti iei buletinul si/sau copie… poate-ti iei ceva si pentru acasa 🙂

Va asteptam cu drag,

cateii, pisicile si voluntarii care ii ingrijesc

Disclaimer

ADOPeT-ul este un eveniment privat organizat de catre Asociatia Robi. Pentru a evita orice neplaceri mentionam faptul ca in cadrul ADOPeT-ului vor fi prezente doar animalele aflate sub protectia asociatiei. Toate animalele sunt deparazitate, vaccinare si sanatoase.