DA, la Help Net castigi!

Se aproprie VARA, anotimpul vacantelor de neuitat si vremea premiilor insorite, numai la Help Net!

In perioada mai-iunie, ti-am pregatit peste 3000 de motive pentru care merita sa vii in farmaciile Help Net. Cumpara in valoare de peste 60 de lei din portofoliul de produse selectionat (dermatocosmetice, produse solare, produse de epilat, suplimente si accesorii sezoniere etc) si intra in marea tombola la care poti castiga unul din premiile: 3 excursii city-break la Istanbul, 15 biciclete, 3000 de produse pentru ingrijirea corpului, 100 de produse pentru controlul greutatii si 100 de sedinte de dermatoscopie (insotite de un diagnostic personalizat)

Singurul oras din lume construit pe doua continente, Istanbulul este una dintre cele vibrante si fascinante metropole din lume. Diversitatea activitatilor, ospitalitatea comerciantilor, mancarea exotica, numeroasele restaurante, frumusetea moscheelor, combinatia arhitecturala intre vechi si nou, intre prezent si legenda, sau peisajul pitoresc oferit de stramtoarea Bosfor sunt doar cateva din frumoasele amintiri pe care Istanbulul le poate oferi unui turist.

Dar indiferent unde vei merge sau ce planuri ai pentru vara aceasta, important este sa te bucuri din plin de fiecare moment, sa te simti bine in pielea ta si sa fii in forma maxima. Miscarea zilnica, produsele de ingrijire potrivite pielii tale si sfatul bun al unui specialist vor face cu siguranta diferenta.

Pentru detalii si noutati despre tombola DA, LA HELP NET CASTIGI, urmareste pagina noastra de Facebook – Farmaciile Help Net.