d’aucy te cheama sa-ti reaprovizionezi camara!

d’aucy incepe primavara in forta, cu promotii puternice. Discounturile sunt de pana la  33% la alimente sanatoase precum porumb dulce, mazare, spanac si fasole, produse variate  pentru a acoperi necesitati diverse de conserve de legume.
d’aucy lanseaza un concept nou de “salata la pachet”, gata de consum, necesitand doar amestecul si asezonarea. Pachetul promotional este destinat intregii familii, compus din doua conserve de amestec mexican sau maiscedoine si 50ml ulei de masline extravirgin Monini gratis. Este practic, sanatos, cu putine calorii si te poate salva atunci cand esti contracronometru. Pachetul este disponibil in hipermarketurile Cora si Real si in magazinele de tip supermarket.  Incepand cu luna martie produsele d’aucy se vor gasi si  mai aproape de dvs,  in reteaua Carrefour Market.

d’aucy incurajeaza adoptarea unui stil de viata sanatos si vine in intampinarea celor preocupati de o dieta echilibrata. Legumele sunt procesate fara conservanti, prin sterilizare, in doar 4 ore de la recoltare, pastrandu-si astfel nutrientii si savoarea.
Brandul d’aucy este detinut, alaturi de brandul Globus,  de catre grupul CECAB, unul din liderii industriei alimentare in Franta. Activitatea grupului se desfasoara pe 5 directii: productia agricola /fermieri, productia de oua, productia de carne, alimente congelate si conserve de legume.  In 2011, CECAB a produs in 12 fabrici 470.000 tone de legume conservate, inregistrand doar pe acest departament o cifra de afaceri de 400 milioane euro.
CECAB a intrat in Romania in 2005, castigand an de an cota de piata.
Pentru mai multe detalii, va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
Multumesc,
Anca Soare
PR Manager
anca.soare@innovationexp.ro