Cutiuta muzicala – o idee excelenta de cadou

Fiecare cutiuta muzicala are o miscare integrata, fie se invarte manual, fie functioneaza pe baza de baterie.  

O cutiuta muzicala este ideala pentru linistirea copilului in timpul noptilor sale agitate, exista diverse tipuri care ofera o gama larga de cutiute muzicale. A oferi o cutiuta muzicala atunci cand este botezul unui copil sau pentru ziua sa de nastere este o idee foarte buna. 

Acest obiect va va linisti copilul si in primele sale luni il va ajuta sa adoarma mai usor. 

Utilitatea cutiutei muzicale pentru copii 

Copiii sunt sensibili la zgomot si melodii, chiar si atunci cand sunt bebelusi. Auzul este unul dintre primele simturi pe care le dezvolta cel mai repede, de aceea este interesant sa-l stimulezi. Este necesar sa alegeti o muzica linistitoare, cel mai adesea cutiuta muzicala este pornita in momentul somnului sau la culcare, in consecinta nu este necesar sa puneti o muzica care ar risca sa va agite copilul si sa nu il lase sa adoarma. Melodia cantata de cutiuta muzicala ii va incuraja somnul si il va conduce mai usor in tara viselor. 

Majoritatea cutiutelor muzicale servesc si ca obiecte decorative, ele sunt, intr-adevar, meticulos si frumos create. Odata crescut, copilul dvs. isi poate pastra cutiuta muzicala pe un raft din camera lui ca suvenir decorativ. 

O cutie muzicala: educativa si distractiva 

Cutiuta muzicala permite bebelusului dvs. sa recunoasca de unde provine un sunet, de fapt, el va memora rapid acest sunet care va deveni familiar si el isi va  intoarce capul si apoi corpul spre el. 

Unele cutii muzicale au personaje care se deplaseaza in ritmul muzicii, de exemplu, celebra Sophie girafa are o astfel de cutiuta. Acestea permit copilului sa-l invete sa-si fixeze privirea pe un obiect, participa la trezirea lui. De asemenea, invata sa distinga formele si culorile, unele sunt intr-adevar foarte colorate, iar bebelusii sunt fascinati de personaje mici care se deplaseaza in ritmul muzicii. 

Pentru a va asigura, alegeti numai cele care respecta standardele de siguranta in vigoare si sunt marcate cu caseta „CE” (conformitate europeana). Este intr-adevar important sa va asigurati intotdeauna ca nu va puneti copilul in pericol atunci cand alegeti jucariile sale. 

cutiuta muzicala

Diversitatea cutiutelor muzicale 

Cutiutele muzicale nu sunt doar pentru bebelusi. Veti gasi cutiute muzicale pentru toate ocaziile, pentru tineri si batrani: cutiute muzicale cu animale, balerine, elfi, modele de basm, cutiute muzicale de bijuterii, globuri muzicale de zapada, cutiute muzicale cu scene in miniatura, figurine cu animale in miscare si bineinteles, cutiute muzicale pentru Craciun si Anul Nou. De asemenea, veti gasi si puteti cumpara cutiute muzicale cu oua bogat decorate cu figurine rotative sau pentru a pastra obiecte mici. Toate aceste cutiute muzicale sunt excelente pentru cadouri, tocmai pentru difersitatea formelor, culorilor sau obiectelor decorative: gasiti o gama larga de cutiute muzicale cu: 

  • oi, papusi, printese, gaste, elefanti, dragoni, caini, magari, ursi, dinozauri – fiecare cutiuta la un pret bun.  
  • casute muzicale fascinante si clasice pentru dormitorul copilului  
  • cutiute muzicale de Craciun pentru fereastra 
  • o selectie larga de cutiute muzicale cu scene de iarna, chiar si calendare muzicale din lemn.  

Orice cutiuta muzicala ati alege, aceasta este un cadou foarte apreciat de familie, prieteni si cunoscuti pentru diferite ocazii precum nasteri, zile de nastere, botez, nunta si altele asemenea. 

Alege si tu acum o cutiuta muzicala de aici!