Customer Service School prezinta primul workshop aplicat de Customer Centricity din Romania

Compania de training si consultanta in procese operationale Customer Service School lanseaza in premiera cursul interactiv „Shifting to a Customer Centric Culture” ce adreseaza reprezentati de top management.

Bucuresti, 22 Decembrie 2011 – Customer Service School prezinta in exclusivitate o noua experienta de dezvoltare, cu focus pe rezultatele de afaceri, pornind de la baza strategica a unui business de succes, clientul. Echipa CSS a conceput un training interactiv care ghideaza cursantii, pas cu pas, in transformarea organizatiei conform cu cele mai noi tendinte internationale.

Workshop-ul, ”Shifting to a Customer Centric Culture”, asigura toate instrumentele necesare unui brand „customer-centric” pentru a se mentine in fruntea nisei specifice de activitate, indiferent de provocarile intampinate in mediul de afaceri.

Evenimentul va consta in 2 zile de workshop si 1 sesiune individuala de feedback, avand o structura aplicata. Suportul de curs vizeaza reprezentanti de senior management care investesc in directii practice ce asigura competitivitate, loialitatea clientilor si rezultate rapide de crestere financiara. Mai mult, consultantii CSS concep si implementeaza workshop-uri personalizate pentru middle management si front line.

Workshop-ul ”Shifting to a Customer Centric Culture” va avea loc in luna februarie, in 2012. Data exacta si locatia evenimentului de business se vor stabili impreuna cu participantii inscrisi.

Tactici si beneficii:
– prezentari si discutii profesionale
– know-how aplicat din zona de „customer centricity”
– sesiuni deschise de Q&A
– traineri de top
– consultanta individuala
– sesiuni individuale de testare si feedback
– business networking
– kit individual de curs

Pentru mai multe detalii privind continutul workshop-ului si conditiile de inscriere va rugam sa ne contactati pe adresa de email: alina.musat@customerserviceschool.ro sau telefonic la +40726 34 64 20.

 

Despre Customer Service School
Lansata in 2008, compania Customer Service School si-a inceput activitatea de training si consultanta odata cu cresterea competitivitatii pe piata, pe de-o parte, si cresterea nevoii de traininguri practice, cu directa aplicabilitate in business, pe de alta parte. Echipa de consultanti Customer Service School pune in slujba clientilor peste 99 de ani de know-how dobandit prin experienta directa in organizatii cu peste 7.000.000 de clienti, asigurand continuitate si profitabilitate.

Customer Service School deruleaza proiecte complexe de training si module de consultanta in domenii B2C & B2B din domenii extrem de variate, precum: asigurari, auto, bancar, comunicatii si wireless, credit card, electronic, software si hardware technology, utilitati, servicii financiare, energie, distributie si livrare de energie, contracte guvernamentale, sanatate si servicii medicale, echipamente high tech, furnizori de aplicatii si servicii, servicii manufacturiere, produse medicale etc.

Echipa de traineri si consultanti Customer Service School este formata din experti in Customer Service, Management Operational, Management al Resurselor Umane care se remarca prin zeci de ani de experienta, certificari internationale, viziune si dedicare.

Expertii Customer Service School ofera clientilor module moderne si variate de training si consultanta, precum: Customer Operations, Customer Care, Retail, Management, Recrutare, Training & Development, Retention, Complaints, Scheduling, Marketing etc.

In portofoliul de clienti Customer Service School se afla branduri de renume international precum: Oracle Romania, ING Bank, ING Asigurari de Viata, UniCredit Tiric Bank, Cola-Cola HBC Romania, Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate, OMV Petrom, Raiffeisen Bank, Ursus Breweries, Studio Moderna, Avon Cosmetics, Nokia Care, Alstom Power etc.

 

CONTACT
Alina Musat
Project Manager

E-mail: alina.musat@customerserviceschool.ro
Mobile: +40726 34 64 20
Website: www.customerserviceschool.ro
Facebook: http://www.facebook.com/css.ro