Cursuri pentru somerii din Bucuresti, din bani europeni

Asociatia Smart Projects organizeaza prin intermediul proiectului „Job-urile, mai
aproape de tine!”, proiect finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, cursuri de perfectionare gratuite, acreditate de catre CNFPA, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Muncii.

Prin proiectul demarat in luna octombrie 2010, echipa Smart Projects a calificat pana in luna mai 2012, 200 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca si care au domiciliul in Regiunea Bucuresti-Ilfov.

CURSURILE DE PERFECTIONARE SUNT:

• Manager Proiect- 6 zile;

• Competente Antreprenoriale-10 zile

LOCATIE

Cursurile se desfasoara in Bucuresti: Calea Rahovei, nr. 266-268, sector 5, corp 61, et.3, camera 18, cladire birouri ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK.

La cursuri pot participa numai persoanele care se regasesc in urmatoarele categorii:

• Somerii tineri (16-24 ani) ;

• Somerii peste 45 de ani;

In total, Asociaţia SMART Projects va certifica 240 de persoane pe unul dintre cele doua domenii: Manager proiect sau Competente Antreprenoriale. Cursul de manager de proiect s-a bucurat de un real succes, majoritatea cursantilor optând pentru acest modul autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Învătământului.
De asemenea, cursantii s-au arătat încântanti de sesiunile urmate în cadrul cursului de Manager Proiect, precum si de sesiunile de consiliere , mentoring si cele de înfiintare si demarare afacere.
Toate persoanele participante la formare au beneficiat si vor beneficia de consiliere si orientare profesională, prin aplicarea de teste de personalitate, analizarea individuală a CV-ului si sprijin pentru realizarea corectă a unui CV, consiliere privind prezentarea si sustinerea unui interviu de angajare, consultanţă pentru infiintarea unei afaceri pe cont propriu.
Fişele fiecărei persoane vor fi trimise firmelor cu care asociaţia are acorduri de colaborare, pentru a fi analizate si pentru a se selecta stagiile de mentoring/practică de care vor beneficia 80 de persoane.

Asociatia Smart Projects deruleaza, in parteneriat cu SC Extreme Training SRL, in perioada noiembrie 2010 – octombrie 2012, proiectul “Job-urile, mai aproape de tine!”, Nr. contract POSDRU/106/5.1/G/76138, finantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 (www.fseromania.ro).

Mai multe detalii pe www.joburi-pentru-tine.ro

• Cursurile se adreseaza persoanelor in cautarea unui loc de munca/care nu au un job si somerilor cu domiciliul in regiunea Bucuresti-Ilfov.
• Elevii si studentii nu pot participa la cursuri, potrivit cerintelor autoritatii finantatoare.

Asociatia Smart Projects-operator de date cu caracter personal nr. 18550
Asociatia Smart Projects este autorizata de Agentia Muncipala de Ocuparea a Fortei de Munca Bucuresti pentru servicii de MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA (nr. autorizatie 103/15.06.2011), si pentru SERVICII DE INFORMARE SI CONSILIERE (nr. autorizatie 102/15.06.2011).
Asociatia Smart Projects este autorizata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor