CURSURI GRATUITE PENTRU TINERII

Investeste in oameni !

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operational Sectorial pentru
Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013

Axa prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”

Domeniul major de interventie 5.2. „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”

ID PROIECT: 3778

PROIECT: RURALTIN – SERVICII INTEGRATE SI PERSONALIZATE PENTRU TINERII DIN MEDIUL RURAL

BENEFICIAR: AUTORITATEA NATIONALA PENTRU SPORT SI TINERET operator inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 17500

Contract POSDRU/13/5.2/S/1

Nr. de inregistrare AMPOSDRU: 177/30.07.2009

CURSURI GRATUITE PENTRU TINERII DIN MEDIUL RURAL

Esti tanar (18-35 ani)?

  • Ai domiciliul (in cartea de identitate) in mediul rural, intr-una din regiunile Nord-Est (judetele: Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui), Sud-Est (judetele: Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea) sau Sud-Muntenia (judetele: Arges,  Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman)?
  • Iti doresti sa gasesti mai usor un loc de munca sau ai deja un loc de munca si doresti sa-ti dezvolti cariera

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret (ANST) in parteneriat cu Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni, organizeaza, in cadrul proiectului strategic „RURALTIN – servicii integrate si personalizate pentru tinerii din mediul rural”,CURSURI GRATUITE la mare in perioada IULIE-SEPTEMBRIE 2011, avand urmatoarele tematici: Comunicare, Lucru in  echipa, Negociere, Management, Animatie  socio- educativa.

Cursurile se adreseaza doar tinerilor din mediul rural din  regiunileNord-Est, Sud-Est siSud-Muntenia.

Ce vei castiga participand la cursurile de formare?

- cunostinte specifice;

- certificat de participare;

- posibilitatea de a-ti gasi mai usor un loc de munca, avand o pregatire suplimentara;

- noi prieteni;

- idei de afaceri;

- informatii valoroase provenite din experienta altor persoane;

Care este contributia ta?

- dorinta de a invata si de a te implica, deschidere, flexibilitate;

- disponibilitatea de a participa 7 zile la un curs de formare organizat pe litoralul romanesc,absolut gratuit;

- curiozitatea si dorinta de reusita pot fi, de asemenea, contributii valoroase pe care le poti aduce in cadrul cursurilor de formare.

In cazul in care consideri ca oferta noastra prezinta interes pentru tine, inscrie-te pana la data de 15 iulie 2011 la cursurile organizate, completand formularul (click aici*) si trimitand o copie a actului de identitate.

Dupa completarea formularului, acesta trebuie semnat, scanat si trimis, impreuna cu o copie a actului de identitate, pe adresa ruraltin@gmail.com sau prin posta la Birou proiect RURALTIN,  Str. Dem.I.Dobrescu nr. 4-6, et. 2, sector 1, Bucuresti,
pentru a te inscrie pentru selectia celor care vor participa gratuit la sesiunile de formare organizate la mare in perioada iulie- septembrie 2011.

Lista participantilor la cursurile de formare, pentru fiecare serie, va fi postata pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret www.anst.gov.ro.

*Pentru a downloada documentul este necesar sa dati click pe Fileà Download as à Word  si alegeti locul unde sa fie salvat pe calculatorul dvs.