Cursuri gratuite pentru someri

Extreme Training organizeaza 2 cursuri gratuite pentru potentialii beneficiari ai proiectului Fii Genial!, ale caror costuri sunt suportate integral din resursele financiare si umane ale companiei, din dorinta de a familiariza beneficiarii cu metoda de lucru a trainerilor Extreme Training, cu scopul unei mai bune intelegeri a avantajelor pe care le ofera un astfel de curs de formare profesionala.

Cursuri gratuite acreditate CNFPA:

-          INSPECTOR RESURSE UMANE

-          AGENT VANZARI

!!! Important – o persoana poate participa la un singur curs. Daca v-ati decis sa aplicati pentru aceste cursuri gratuite cu acreditare CNFPA, trebuie sa optati pentru unul singur – fie Inspector resurse umane, fie Agent vanzari.

La acest curs pot participa gratuit persoane aflate in cautarea unui loc de munca (someri inregistrati sau neinregistrati), din regiunea Bucuresti-Ilfov, care au finalizat minim studiile medii (liceul) si care trimit aplicatia completa pentru inscrierea la curs.

Pana la ce data puteti aplica?

Persoanele interesate care se incadreaza in criteriile mentionate mai sus pot trimite aplicatia pana la data de 10 iulie 2011, urmand a fi anuntate prin e-mail si telefonic cu privire la rezultatul selectiei pana la data de 13 iulie 2011.

Criterii de selectie:

Vor fi selectate pentru participarea la cursuri persoanele care se incadreaza in grupul tinta (persoane aflate in cautarea unui loc de munca, someri inregistrati sau neinregistrati) si care vor trimite aplicatia completa (inclusiv semnata olograf).

Principalul criteriu de departajare il va reprezenta motivatia acestora pentru participarea la cursurile organizate de Extreme Training.

DETALII SI INSCRIERI: http://www.fii-genial.ro/category/cursuri-gratuite/

Persoana de contact: Aureliana Popa

E-mail: fiigenial@traininguri.ro

Telefon: 0722 15 13 15