Cursuri de pian la EDU&CARE

  Centrul educational Edu&Care organizeaza cursuri de pian pentru copii. Programul este deschis tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, incepand cu luna iunie la sediul Edu&Care (str. Luiggi Galvani, nr. 13, sect. 2, Bucuresti)

 

 Studiul unui instrument muzical de la vârste fragede se reflectă în multiple beneficii în ceea ce priveşte dezvoltarea mentală şi artistică a unui copil.

La fel ca şi copiii care practică diferite sporturi ca tenis, fotbal sau dans de performanţă şi cei care învaţă să cânte la un instrument au mai multe şanse să devină mai responsabili, disciplinaţi, pozitivi şi încrezători în sine.

Cercetările psihologice au demonstrat că studiul unui instrument, în special al pianului, contribuie la utilizarea unor zone din creier care nu sunt folosite în mod normal, în activităţile de zi cu zi.

Pianul oferă satisfacţii imediate. De la primul contact cu el, copilul poate da viaţă unui sunet plăcut. Creierul lui va percepe mesajul muzical şi îl va face să gândească şi să îşi dorească să audă sunete şi mai frumoase.

Nu există o vârstă optimă recomandată pentru începerea studiului acestui instrument. Totul depinde de nivelul de dezvoltare psiho-motrică a fiecărui copil. În general vârsta de 5-6 ani poate fi considerată ca punct de pornire.

 

Pentru inscrieri sau pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati pe site-ul www.edu-care.ro

Persoana de contact: Georgiana Abrudan,

georgiana@edu-care.ro

0721571086, Managing Partner