Cursuri de make up pentru avansati, doar la DallesGO!

La cursurile de make up pentru avansati de la DallesGO vei afla si vei invata cum sa pui in practica noile tendinte in make up de seara ale anului 2016. Aici vei descoperi frumusetea tonurilor metalice sau inchise pe care le vei realiza cu cele mai bune produse oferite de cei de la MAC Romania. Vei invata cum sa realizezi un make up de seara in tendinte pas cu pas, sub atenta observatie a profesorului de la cursurile de make up pentru avansati, cunoscutul make up artist Nick Barna.

Daca vrei sa-ti dezvolti colectia de modele de make up de seara si sa te perfectionezi cat mai mult in acest sens, cursurile de make up pentru avansati te vor invata toate tehnicile speciale de care ai nevoie pentru a fi un make up artist cat mai profesionist. Invata sa realizezi corect tipurile de make up care vor fi la moda in 2016. Iti prezentam mai jos cateva tipuri de make up pe care le vei putea invata sau perfectiona alaturi de Nick Barna la cursurile de make pentru avansati de la DallesGO.

  • Make up simplu de seara – majoritatea celebritatilor au inceput deja sa etaleze pe covorul rosu noi modele de make up „curat”. Pentru persoanele care sunt indecise sau nu doresc sa aplice un make up strident si vor sa adopte un make up cat mai natural, la cursurile de make up pentru avansati vei invata sa pui in valoare acest model de make up. Este foarte importand sa stii ca trebuie sa alegi nuantele in functie de culoarea ochilor persoanei pe care o vei machia.
  • Make up de seara cu mov – pentru make up-ul ochilor caprui sau verzi poti alege sa folosesti anumite nuante de mov. La cursurile de make up pentru avansati vei putea sa-ti imbogatesti colectia cu anumite tipuri de make up ce includ aceasta nunta. Nuanta de mov se potriveste perfect pentru o seara unde persoana pe care o vei machia va iesi in evidenta prin eleganta si simplitate in acelasi timp.
  • Make up de seara cu albastru – stim ca ai citit si ascultat numeroase pareri ce spuneau sa eviti pe cat de mult posibil nuantele de albastru, deoarece folosirea acestora necesita o experienta destul de mare pentru a nu da gres. Astfel, Nick te va invata la cursurile de make up pentru avansati cum sa folosesti corect aceste nuante, astfel incat make up-ul obtinut sa fie unul perfect. Tonurile de culoare mai inchise pot fi baza unui make up de seara indraznet si nonconformist.
  • Make up de seara cu negru – vei putea invata cum sa folosesti ca un make up artist profesionist fardul de ochi negru, creionul dermatograf si rimelul negru pentru un make up de senzatie. Multi designeri cunoscuti si multe vedete sustin ca in continuare si in 2016, va fi la moda stilul de make up „smokey eyes”. Misterul si eleganta pe care acest tip de make up le emana este un element important pentru ca acesta sa fie cosiderat la moda si anul acesta.

 

Vino la cursurile de make up pentru avansati de la DallesGO pentru a-ti exersa si a-ti imbunati cunostintele pe care le ai deja si pentru a invata intr-un cadru profesionist noile tehnici de make up ce vor fi la moda anul acesta. Cursurile de make up pentru avansati se desfasoara pe strada Ion Oteteseleanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti, in cadrul studiourilor DallesGO alaturi de un profesor deosebit si cu multe abilitati pedagogice. Inscrie-te in luna ianuarie si beneficiezi de 30% discount la cursurile de make up pentru avansati.