Cursuri de Inspector Resurse Umane si CD Complet de Resurse Umane!

Pentru Public Euroconsulting – Agentie acreditata si specializata pe resurse umane, succesul afacerii dumneavoastra reprezinta obiectivul major al oricarei colaborari. Apelati cu incredere la serviciile noastre, suntem bucurosi ca va putem fi alaturi ori de cate ori aveti nevoie!
Dorim sa va aducem in prim plan noutatile privind transmiterea Revisal in cadrul companiei dvs:
“Proiectul de Hotarare privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, proiect care modifica HG 161/2006, cu modificarile si completarile ulterioare prevede ca persoanele care completeaza si transmit Revisal, trebuie sa fie numite de angajator prin decizie scrisa si sa detina calificare in domeniul resurselor umane si
cunostinte de operare a calculatorului, la nivel de utilizator. Aceasta calificare in domeniul resurselor umane inseamna obtinerea diplomei de INSPECTOR RESURSE UMANE.”
Noi va punem la dispozitie posibilitatea realizarii acestui curs de Inspector Resurse Umane in cursul lunii iunie in urmaoarele orase din tara: Oradea, Bucuresti, Satu-Mare, Arad.
Pentru inscrieri si informatii ne puteti contacta la: juridic@publiceuroconsulting.ro sau tel: 0728.957.877

In acelasi timp, va aducem in atentie un produs de exceptie:  CD-ul Resurse Umane de la A la Z!
Acest material este un ghid complet si complex care iti ofera toate raspunsurile legate de legislatia muncii si nu numai, ci si solutii pe partea de management resurse umane.
CD-ul Resurse Umane de la A la Z va ofera orice raspuns si va ajuta sa solutionati orice problema cu care va confruntati. Nu trebuie decat sa introduceti CD-ul in calculator si sa cautati raspunsul dupa mai multe criterii care va sunt oferite pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.
Achizitionand  CD-ul Resurse Umane de la A la Z sigur veti fi la zi cu toate noutatile care se ivesc pe legislatia muncii, deoarece actualizarile se fac in maximum 24 ore de la publicarea lor in Monitorul Oficial. Astfel, veti evita sa gresiti si sa primiti amenzi, care nu sunt tocmai mici.
In plus, beneficiati de o oferta speciala:
Beneficiati GRATUIT de consultanta! Trimiteti intrebarea dumneavoastra la adresa de e-mail consultanta@publiceuroconsulting.ro si primiti raspuns direct de la specialistii nostri in resurse umane.
Comandati chiar acum CD-ul Resurse Umane de la A la Z! (Comanda la: iulia.vesa@publiceuroconsulting.ro sau tel: 0728.974.878)