Cursuri de gatit in Bucuresti la DallesGO

cursuri de gatit

Cateva cuvinte despre cursurile de cooking de aici

DallesGO te invita la o serie de cursuri de cooking unde vei invata ce inseamna sa gatesti cu adevarat. Aici, in cadrul fiecarui curs de gatit vei trece printr-o calatorie foarte interesant prin diferitele bucatarii ale planetei. Pe parcursul celor trei luni interactive de la cursurile de cooking vei experimente o multime de gusturi, ingrediente, texturi, arome si idei. Vei trece prin culturi si traditii ale popoarelor si vei afla cum si ce mananca oamenii prin lume, cum gatesc si evident ce particularitati are fiecare bucatarie in parte.
Marius Tudosiei este profesorul de la aceste cursuri de gatit din Bucuresti. Marius este un cunoscut bucatar de la noi si probabil il cunoasteti de la emisiunea „Sanatatea in bucate” pe care aceste o prezinta la Digi24. La DallesGO va puteti inscrie atat la cursuri de gatit pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Cursuri de gatit pentru incepatori

Daca esti pasional de gatit si vrei sa inveti cateva lucruri noi pentru a aduce un plus de calitate mancarurilor pe care le faceti, cursuri de cooking de aici sunt alegerea perfecta pentru a descoperi bucataria intr-un mod foarte placut, gatind si degustand propriile preparate. Toate aceste lucru alaturi de un vin bun oferit de partenerul DallesGO, Aurelia Visinescu. Fiecare curs de gatit reprezinta o calatorie interesanta intr-una din diversele bucatarii ale lumii, de la cea din Argentina, la cea din India sau cea din China. Acest lucru inseamna ca in cele trei luni petrecute la cursurile de gatit vei descoperi 12 bucatarii extrem de diferite. La fie curs veti gati 3-4 preparate complexe si diferite, veti testa ingrediente si mirodenii si veti afla evident particularitatile fiecare bucatarii studiate.

Cursuri de gatit pentru avansati

Dupa ce ati trecut de prima etapa, Marius Tudosiei va asteapta si la cursurile de gatit pentru avansati. In cadrul acestor cursuri se va trece la stiind in bucatarie si se vor aprofunda tehnici de filatare a carnii, curatare si preparare a celebrelor fructe de mare si cum se combina corect aromele lumii.
Veti invata sa gatiti corect preparate delicate precum Sushi, Foie Gras, Beef & Ale pie etc. Cursurile de cooking se adreseaza celor ce sunt cu adevarat pasionati de fine dining, acelor persoane pentru care gatitul este o modalitate foarte buna oferi apropiatilor o masa excelenta. Veti strabate bucatariile lumii ce au preparate delicate din tari precum Japonia, SUA, Marea Britanie, Franta, Germania etc.

Programa cursurilor de cooking pentru avansati

 • Japonia
  – Tempura
  – Sushi & Sashimi
 • Franta
  – Le Grand Foie Gras
  – Creppes Suzette
 • Statele Unite ale Americii
  – New York Cheesecake
  – Smoked Pork Ribs
 • Belgia
  – Midii & double baked potatoes
  – Waterzooi
 • UK, Ireland & North Ireland
  – Beef & Ale pie
  – Clam Chowder
 • Orientul Mijlociu
  – Babaganoush
  – Ras Asfour de vita
 • Balcani
  – Tarator
  – Pleskavitza
 • Germania
  – Ciolan nemtesc in bere alba nefiltrata
  – Strudel de mere
 • Maroc
  – Tagine
  – Harira – supa. Adevarata supa marocana.
 • Tarile Nordice
  – Introducere in somonul avansat.
  – Galuste de cartofi umplute cu ceapa si bacon (Kroppkakor)
 • Peste & fructe de mare
  – Tehnici de curatare & gatit
  – Tips & tricks

Cum va inscrieti la cursurile de cooking din Bucuresti organizate de DallesGO

Pentru a va inscrie la cele mai complexe cursuri de gatit din Bucuresti poti sa apesi pe INSCRIERE CURSURI GATIT, sa suni la numarul de telefon 0769.041.711 sau sa trimiti un mail la info@dallesgo.ro.
Cursurile de gatit se desfasoara in cadrul studiourilor DallesGO pe strada Ion Oteteseleanu nr.2, et. 2, Bucuresti.
Daca vreti sa vedeti parerile cursantilor puteti intra pe canalul de YouTube al celor de la DallesGO.