Cursuri de formare profesionala pentru adulti

Doriti sa dobanditi noi aptitudini si competente  in domeniul in care activati sau – pur si simplu – aveti intentia de a incerca si altceva, insa nu detineti cunostintele specifice necesare ?!

 

BestEuro Financial Consulting are onoarea de a va invita sa participati la unul din cursurile pe care le-a pregatit pentru Dvs.:

-  Curs Manager de proiect (fonduri structurale)

-  Curs Formator

-  Curs Expert achizitii publice

– Curs Inspector (referent) resurse umane

– Curs Manager resurse umane

-  Curs Contracte tip FIDIC

-  Curs Analiza Cost – Beneficiu

-  Curs Aspecte tehnice ale proiectelor finantate prin fonduri structurale

 

Pentru mai multe detalii despre fiecare curs in parte, intrati pe site-ul nostru: www.befc.ro, sectiunea Cursuri, sau contactati-ne la nr de telefon: 0737216371.

 

Suntem in tranzitie catre o societate bazata pe cunoastere, in care formarea profesionala continuareprezinta o conditie esentiala a succesului profesional. Noi va oferim posibilitatea de a va perfectiona si mari bagajul de cunostinte cu privire la domeniul care va intereseaza.

 

Un bun profesionist recunoaste importanta formarii continue si aceasta reprezinta avantajul sau. Cursurile de formare profesionala pentru adulti reprezinta solutia cea mai buna pentru a fi mereu  competitiv intr-o piata a muncii incerta, aflata intr-o continua schimbare.

 

Cursurile sunt acreditate CNFPA si sunt structurate astfel incat sa va asigure Dvs un proces de  invatare facil si rapid, imbinand  elementele teoretice cu aplicatii practice. Accesul la curs este liber  tuturor celor care doresc sa isi mareasca bagajul de cunostinte cu privire la un domeniu anume.

Lectorii sunt consultanti internationali recunoscuti, cu o vasta experienta atat practica, cat si  academica.

 

Cursurile oferite au un grad ridicat de intelegere prin prisma unor aplicatii concrete, 70% din structura acestora reprezinta parte practica.

Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si a informatiilor teoretice, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate.

 

Le cerere, datorita domeniul larg de expertiza a echipei noastre, putem oferi si alte cursuri, in functie de nevoiele de training ale beneficiarilor.  Trebuie doar sa ne contactati, si impreuna vom dezvolta o curricula de curs care sa atinga toate necesitatile de formare profesionala ale Dvs.

 

Toate cele bune,

BestEuro Financial Consulting

www.befc.ro

http://www.facebook.com/pages/BEFC/132838130146492

office@befc.ro

0737216371 / 0737121624