Cursuri de design interior pentru companii- Design Corner

Pentru ca stiu ca va place sa porniti alaturi de preteni si de apropiati in calatoria descoperirii stilului de design dorit pentru biroul, sediul, showroomul, magazinul sau.. orice alt spatiu care va intereseaza , m-am gandit ca un curs in echipa, un curs  pretentios numit corporate ar fi indicat. Practic  va propun un curs de design interior in care alaturi de echipa sau prietenii vostri sa invatati lucruri interesante despre un domeniu nou si sa descoperiti solutia ideala pentru ambientarea spatiului  dorit.

Anul trecut  la Design Corner am avut o experienta deosebit de placuta cu o echipa de manageri de farmacii de la Medimfarm, reprezentatntele farmaciilor au fost  foarte dragute, artisti si designeri innascuti , cu un simt estetic si practic deosebit, au realizat alaturi de noi un concept de ambientare al farmaciilor ce urmeaza sa fie implementat in viitoarele sedii ce se vor deschide in toata tara.

Cursul  a fost unul “fulger”, a durat o saptamana 6 ore pe zi, a fost un curs intensiv ce a cuprins practica, sedinte de prezentare ale furnizorilor specializati pe design comercial, teoria artei, elemente de ergonomie, estetica , functiuni  si  trasee recomandate si  nu in ultimul rand design de mobilier .

Desi a fost un curs intensiv am incercat sa acoperim cat mai mult din domeniu fara sa obosim … am si reusit, pentru ca participantii au atins scopul pe care si l-au propus si au avut timp si sa socializeze, sa comunice problemele de ambientare, functionalitate, accesibilitate ale fiecarui spatiu.

Iata mai jos si feed back-ul coordonatoarei grupului Catalina Bantoiu:

“Ce sa va zic despre proiect? A placut tuturor, inclusiv patronului ne-a dat aprobarea sa incepem “renovarea” la farmacia din Ploiesti pe care am lucrat, deja casetele luminoase si print-urile pentru pereti o sa le avem gata in 2 saptamani cam asa, zilele astea vopsim si stalpii …incet incet le facem pe toate sper oricum pe masura ce schimbam cate ceva promit sa va trimit poze.

 

Ca si un scurt feedback despre curs ce sa va zic, numai de bine…chiar am vb si cu colegele cu care am fost si toate am fost de acord ca a fost super, ne-ati facut sa ne simtim foarte bine, in largul nostru, chiar daca am avut destul de multe intrebari si sper ca nu v-am zapacit prea mult   au fost mai degraba niste discutii libere, amicale din care am avut foarte multe de invatat, lucruri pe care o sa le punem in aplicare in activitatea noastra viitoare si care intr-adevar ne ajuta. Aurelia esti o persoana extraordinara, foarte calda, rabdatoare si bineinteles foarte talentata si iti multumim pentru tot.

 

La inceputul lui 2012 ne asteapta o noua provocare, o sa se deschida in Campina Kaufland si o sa avem si noi farmacie acolo.Va trebui sa facem proiectul pt aceasta, incepand de la 0, sper sa ne descurcam si sper ca nu va deranjam daca dupa ce facem schitele vi le trimitem sa ne dati o parere avizata.

Multumim inca o data pentru tot !

Bantoiu Catalina”

Va asteptam impreuna cu echipa voastra sa experimentati cum este sa fiti designeri impreuna cu noi!

Cu drag,

Echipa Design Corner!