Cursuri de design interior la Design Corner

Design Corner este o initiativa pornita din pasiunea pentru arte decorative si design si are la baza ideea ca frumusetea este darul innascut al fiecaruia dintre noi, de care meritam sa ne bucuram zi de zi in casele si in viata noastra.Frumosul se invata, se slefuieste in timp, intr-un proces continuu de educare, din care fac parte si aceste cursuri de design interior.

 

Cursurile  de design interior se adreseaza celor care vor sa lucreze in domeniu in orice fel: vanzatori in showroomuri de specialitate, consilieri, importatori de obiecte de design, viitori designeri, artisti, decoratori etc. dar mai ales celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu spectaculos, sa dobandeasca abilitati estetice, sa inteleaga frumosul si sa se informeze intr-un mediu organizat, placut, interactiv si prietenos.

 

Cursul de design comercial se adreseaza celor care doresc sa se perfectioneze si sa aprofundeze domeniul designului, nu doar in propria casa, ci si pentru afacerea proprie sau pentru clienti.

 

Ca si atestat va vom oferi la final o diploma eliberata de compania noastra si diplome de training pentru produse eliberate de partenerii nostri care sunt printre cei mai renumiti din piata: Destra Arte, Helios si Artemide, Carpet&Moore, DreamHomeDesign, Galeriile Noblesse, Insign,Theta,Benjamiin Moore, San Marco si altii.

 

In cadrul cursului de design rezidential se realizeaza proiectul casei fiecarui participant realizat in colaborare cu colegii, in echipe de 2 persoane si corectat de noi, iar la in de design comercial se va face proiectul unei cafenele, bar sau showroom, dupa caz.

 

Proiectele vor fi  structurate un “roleplay” in care puteti experimenta experienta de designer si de beneficiar in acelasi timp si sunt realizate in tehnica colajului.

 

Iata si marturii ale colegilor vostri de la grupele anterioare despre cum au decurs lucrurile la curs:

 

“Atmosfera prietenoasa si de seriozitate la care se adauga un strop de relaxare si voie buna. Aceste lucruri imi vin in minte cand imi amintesc de cursul de design rezidential. Dar si diferenta dintre asteptari si rezultate.

 

Trebuie sa recunosc ca, la inceput, am fost sceptica in privinta sa. De obicei cursurile de durata scurta pe acest domeniu sunt doar pentru hobby-uri. Insa acesta a fost mai complex de atat.

 

Am inteles inca de la prima sedinta ca este important schimbul de informatii intre noi. Alcatuirea unei comunitati unde sa invatam unii de la altii. Am discutat atunci, cat mai realist, despre scopul acestui curs. Apoi am trecut la treaba.

 

Pentru mine a fost o exeprienta foarte placuta, am invatat multe lucruri noi si am corectat unele informatii eronate pe care ma bazam.

Iar daca voi incepe un proiect stiu ca voi avea cui sa cer sfaturi si pareri. Pana atunci insa, astept cu nerabdare urmatorul modul.”

 

 

Maria Ecaterina Tache grupa 3 de design rezidential.

 

Locatia noastra este:

 

Design Corner: Str. Plutonier Vasile Luicu nr 2, Sector 2 Bucuresti

 

Lectorul Cursurilor de design de la Design Corner este Aurelia Filip designer de interior la House Line cu o experienta de peste 7 ani in domeniul designului de interior si al artelor decorative.

 

Va asteptam cu drag,

 

Echipa Design corner

 

 

www.aura.houseline.ro

 

www.houseline.ro

 

Va asteptam cu drag!

 

Echipa Design Corner