Cursuri Bucuresti mai 2012 : Marketing, Managementul timpului, Negociere si Comunicare

Compania Brightway, specializata in training, dezvoltare personala si team building, organizeaza in luna mai o noua sesiune de traininguri in Bucuresti. Cursurile se adreseaza membrilor companiilor, fie ca sunt angajati, manageri sau directori, precum si antreprenorilor.

 

Program cursuri Bucuresti :

 

Curs de Marketing si Strategie – 4-5 Mai 2012

Inscrie-te pentru a implementa STRATEGII de marketing  care produc REZULTATE.

In urma acestui curs, vei afla cum sa atragi clientii, cum sa promovezi produsele sau serviciile, cum sa analizezi piata si sa creezi o strategie de marketing eficienta pe timp de criza…si alte idei valoroase si practice.

 

Curs de Managementul Timpului, 23 mai 2012

Doresti ca o ora din viata ta sa aiba 70 de minute? In urma acestui curs, vei obtine idei, metode, strategii si instrumente care iti maximizeaza VENITURILE, EFICIENTA, TIMPUL LIBER! Organizarea activitatilor si optimizarea timpului acordat anumitor sarcini, iti vor permite sa faci cat mai multe, in cat mai scurt timp si vei putea sa iti conduci afacerea mult mai eficient.

 

Curs de Negociere si Comunicare, 25-26 mai 2012

Descopera cum poti negocia avantajos contractele in perioade dificile. Inscrie-te pentru a primi tehnici ce te vor ajuta sa iti SPORESTI PROFITABILITATEA!

Curs practic, in urma caruia vei afla tehnici practice pentru atingerea obiectivelor in negocieri, metode de evitare a conflictelor, interpretarea limbajului non-verbal…etc.

 

Inscrie-te acum cursurile Brightway !