Cursul valutar ajunge o informatie critica pentru romani

In ziua cand cursul de schimb RON/EUR ajunge la un nou minim istoric romanii care au de plata rate in Euro se uita cu speranta si uimire la evolutia cursului valutar. Astfel, ultimele zile au atras o crestere insemnata a cautarilor legate de cursul valutar, printre cele mai vizitate pagini in cadrul moneycenter.ro aflandu-se cea care afiseaza care este ultimul curs valutar online, in timp real de pe piata valutara.

In plus, consultand sectiunea de curs valutar case de schimb din cadrul moneycenter.ro, vizitatorii nostri reusesc sa economiseasca peste 1% din valoarea ratei lunare, alegand cel mai bun curs de schimb valutar.

Astfel, pentru ziua de astazi diferenta dintre cel mai bun si cel mai dezavantajos curs de schimb RON/EUR se cifra la 6,2 bani, reprezenand 1.3% din valoarea celui mai avantajos curs de schimb afisat.

Aceasta diferenta poate creste la mii de euro daca se calculeaza pentru intreaga durata a unui credit, astfel doar din diferenta de schimb valutar puteti economisi peste 2000 Euro in cazul unui credit ipotecar de 60.000 Euro, rambursat intr-o perioada de 30 de ani.

Despre moneycenter.ro

moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.

Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vierii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost,  grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci.

In plus, pe moneycenter.ro puteti gasi cataloagele online ale celor mai importanti comercianti din Romania: Lidl,  Altex, Baumax, Dedeman, Domo, emag, Flanco, Obi, Media Galaxy, etc.