CURS TV, primul site dedicat in exclusivitate carierei in domeniul audiovizual

      Artimpres Roagency a lansat CURS TV, primul site in limba romana care ofera gratuit sfaturi si resurse celor care isi doresc sa lucreze in domeniul audiovizual. Posturile si sectiunile actuale sunt baza pe care vom construi o comunitate al carei liant este pasiunea pentru imagine si sunet. Spunem lucrurile pe bune, la obiect, ne straduim sa venim cu informatii utile si, mai ales, sa imbunatatim calitatea in domeniul formarii profesionale din mass-media.

    Conceptul CURS TV este inspirat din experienta proiectului United Arts Media School, un mediu unic de studiu, care ii incurajeaza pe cei pasionati de radio si televiziune sa-si dezvolte abilitatile practice printr-o serie de cursuri de initiere, urmate de module de specializare, care sa le permita sa faca fata cerintelor unei piete de munca din ce in ce mai competitive. 

   Temele abordate sunt variate, grupate in 4 sectiuni principale: “Cariera” (resurse pentru cei aflati deja la inceput de drum), “Cursuri” (secvente gratuite de training audiovizual), “Fun”,  si “Utile” (informatii diverse si sfaturi practice). Sectiunea “Job”, care va fi disponibila incepand cu luna august, ofera angajatorilor din domeniul audiovizual posibilitatea de a realiza o selectie eficienta a candidatilor.

     Majoritatea subiectelor sunt propuse de utilizatori si vor fi tratate sub forma de interviuri, articole, tutoriale, link-uri legate de productia audio si video, jurnalism, fotografie, grafica, etc.

     CURS TV este o usa deschisa pentru atat pentru profesionistii din mass-media cat si pentru specialisti din domenii conexe comunicarii publice, care sunt invitati sa contribuie la dezvoltarea culturii vizuale din România.  

       Va invitam sa patrundeti in lumea magica a radioului si televiziunii,  accesand: http://curstv.wordpress.com!

Contact:
Ioana Sima
Marketing Manager Artimpres Roagency
Mob: 0728.981.176
E-mail: curstv@rocketmail.com
Web: http://curstv.wordpress.com