Curs “Ritualurile Munay Ki : Transformarea in fiinte de lumina”, Bucuresti, 23-25 iulie 2010


Aimee.ro va invita la un curs absolut deosebit, care va va facilita accesul intr-o noua dimensiune a vietii, in care totul este sacru, in care primim ajutor de la fiinte de lumina pentru o transformare profunda a fiintei noastre si suntem ajutati sa facem schimbarile necesare in vederea trecerii peste pragul reprezentat de anul 2012.

Ritualurile Munay Ki (cuvantul inseamna Iubire si Putere sau “Fii asa cum esti!”) sunt initierile pe care le primeau, inca din vechime, samanii din America de Sud, cunoscuti sub numele Laika, Pastratorii Pamantului. Ele constituie un proces in 9 pasi pentru vindecarea ranilor din trecut, din copilarie, a ranilor stramosesti, a mostenirilor genetice si karmice cu care ne-am nascut in aceasta viata. Aceste initieri  au fost aduse in lumea moderna de Alberto Villoldo, psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni si au fost facute publice pe scara larga in aceasta perioada extrem de importanta pentru Planeta Pamant.

Aceste ritualuri sunt transmise pe cale energetica si ne pot ajuta sa ne vindecam si sa vedem cine vom deveni in viitor, peste mii de ani. Ne ajuta sa facem saltul cuantic de la Homo Sapiens la Homo Luminous, sa fim liberi de toate ranile si povestile din vietile noastre, in deplina concordanta cu Mama Pamant, cu fortele naturii si cu Sinele Divin.

Beneficiile acestor ritualuri pe care le veti primi in cadrul cursului sunt nenumarate. Dintre ele, amintim:

-          Reprogramarea corpului de lumina, pentru a putea sa ne vindecam, sa imbatranim, sa traim si sa murim intr-un mod diferit

-          Insusirea celor patru niveluri ale perceptiei samanice: nivelul perceptiei fizice (reprezentat de sarpe), nivelul mintii si al perceptiei emotionale (reprezentat de jaguar), nivelul sufletului si al perceptiei sacre (reprezentat de pasarea colibri), nivelul perceptiei spirituale (reprezentat de vultur)

-          Iesirea din povestile personale, ranile emotionale, din identificarea cu ego-ul, trairea in minte si din perpetuarea triunghiului lipsei de putere agresor-salvator-victima din viata fiecaruia

-          Regasirea partilor de suflet pierdute si a contractelor sufletului negociate in alta viata, care nu ne permit sa evoluam spiritual asa cum ne dorim in aceasta viata

Cele noua ritualuri  pe care le veti primi sunt: ritualul vindecatorului, ritualul benzilor de putere, ritualul armoniei, ritualul clarvazatorului, ritualul pastratorilor zilei, ritualul pastratorilor intelepciunii, ritualul pastratorilor pamantului, ritualul pastratorilor stelelor si ritualul Creatorului.

Dupa ce treceti prin aceste initieri, ele devin ale voastre si puteti sa le transmiteti altora, in forma pe care o doriti (individual sau sub forma de cursuri).


Data:
23 -25 iulie 2010

Program: vineri: 15-20; sambata: 9.30 – 19; duminica: 9.30 – 17

Locatia: Bucuresti, zona Parcul Carol-Filaret (locatia exacta va fi anuntata celor inscrisi)

Pret: 350 RON + taxe organizare

Veti primi: suport de curs, diplome, DVD cu explicarea ritualurilor facuta de Alberto Villoldo, CD cu muzica shamanica pe care vom lucra la curs si propria piatra Pi pentru initieri.

Ritualurile va vor fi oferite de Carmen Nicolescu si Mihaela Vasile care au primit initierile de la Vasile Sturzu si Carmen Camarzan (initiati, la randul lor, de Chris Waters si Simon Sharp, ambii reprezentanti ai scolii The Four Winds, condusa de Alberto Villoldo).

Carmen este psiholog, iar Mihaela este fondatoarea site-ului de dezvoltare personala si evolutie spirituala: Aimee.ro.

Inscrieri si detalii:
mihaela @aimee.ro
0721465852

In timpul cursului, se lucreaza la nivel energetic. De aceea, va rugam sa va lasati mintea acasa si sa veniti pregatiti sa primiti in inimile voastre o experienta deosebita!