Curs practic de dezvoltare personală – Timişoara, 17-18 martie

Dragi prieteni,

Pentru că eu cred cu tărie că dezvoltarea personală este extrem de utilă în îmbunătăţirea calităţii vieţii, atât a noastră cât şi a celor din preajma noastră, vă invit cu drag la un workshop de 2 zile în care vom face cunoştinţă cu câteva instrumente de dezvoltare personală şi profesională. Am ales instrumentele pe care eu personal le folosesc cu succes, zi de zi.

Iată care sunt aceste instrumente:

  • Stările eului (concept al analizei tranzacÅ£ionale) – ajută la autocunoaÅŸtere ÅŸi la o mai bună comunicare cu ceilalÅ£i;
  • Triunghiul dramatic (concept al analizei tranzacÅ£ionale) – ajută la evitarea situaÅ£iilor conflictuale;
  • Jocurile psihologice (concept al analizei tranzacÅ£ionale) – ajută la evitarea situaÅ£iilor conflictuale;
  • Asertivitatea – instrument pentru a îmbunătăţii maniera în care ceri ceea ce ai nevoie ÅŸi felul în care spui “nu” când refuzi pe cineva;
  • Hartă vs. teritoriu (premisă NLP) – ajută la diferenÅ£ierea între “cum e” ÅŸi “cum cred ca e” o anumită situaÅ£ie;
  • PoziÅ£iile de viaţă (concept al analizei tranzacÅ£ionale) – ajută la conÅŸtientizarea atitudinii faţă de sine ÅŸi lume;
  • Retrospectiva săptămânii – ajută la îmbunătăţirea vieÅ£ii profesionale.

 

Workshopul va avea loc în Timişoara, în următoarea formulă:

  • 17 martie, intervalul orar 10-18 – prezentarea instrumentelor de dezvoltare personală
  • 18 martie, intervalul orar 10-13 – sesiuni practice de lucru cu aceste instrumente*

*Înscrierea la sesiunile practice se face în ordinea înscrierilor la workshop iar numărul de cazuri pe care vom lucra depinde de numărul de persoane care vor dori să lucreze pe problemele din viaţa lor şi de timpul disponibil. Aşadar, dacă doriţi să lucraţi pe problemele din viaţa voastră, vă invit să vă înscrieţi cât mai curând posbil!

Locaţie: workshopul va avea loc în Timişoara, str. Surorile Martir Caceu (fosta Negoiu), nr. 43. Sala este în curte, clădirea din partea dreaptă, la etajul I, apartament 10. Dacă aveţi nevoie de o hartă, o puteţi găsi aici.

 

Facilitator:  Iosif Szenasi – psiholog, psihoterapeut (analiză tranzacţională), trainer acreditat CNFPA

Taxă de participare:
 Dacă efectuaţi plata ÎNAINTE de 15 februarie
– 75 lei pentru studenÅ£ii până în 25 de ani (inclusiv)
– 150 lei pentru restul participanÅ£ilor

 Dacă efectuaţi plata DUPĂ de 15 februarie
– 100 lei pentru studenÅ£ii până în 25 de ani (inclusiv)
– 200 lei pentru restul participanÅ£ilor

Înscrie-te completând formularul de aici.

Pentru psihologi şi viitorii psihologi: workshopul este acreditat cu un număr de 10 ore de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Aceste ore sunt necesare pentru obţinerea atestatului de la Colegiul Psihologilor.

 

Cui se adresează acest workshop

Workshopul se adresează tuturor celor ce sunt conştienţi că pot avea parte de o viaţă mai bună şi doresc să facă ceva în acest sens.

Instrumentele prezentate te vor ajuta să te înţelegi mai bine atât pe tine cât şi pe cei din jurul tău. Îţi vor fi utile inclusiv pe plan profesional, indiferent dacă eşti angajat sau ai propria ta afacere. Dacă nu ai o sursă stabilă de venit în acest moment, aceste instrumente te pot ajuta să vezi de ce se întâmplă acest lucru.

Eşti pregătit să aloci nişte timp, bani şi energie pentru a-ţi crea o viaţă mai bună? Dacă da, te invit să te înscrii la seminar, chiar acum!

Pentru orice fel de informaţii suplimentare sau întrebări, îţi stau la dispoziţie. Te invit să mă contactezi prin intermediul formularului de contact.