Curs online Relatii Publice – Promovarea imaginii de companie: 01 – 30 octombrie 2009

Stii de ce trebuie sa pui citatul in paragraful trei al unui comunicat de presa? Acest lucru nu il vei gasi intr-un manual de PR, dar poti afla participand la cursul online “Relatii Publice – Promovarea imaginii de companie“. In plus, vei invata cum sa creezi si sa gestionezi campanii de relatii publice in favoarea organizatiei tale, dar si cum sa ii faci pe jurnalisti sa scrie singuri despre compania ta fara sa “ii bati la cap”. Toate acestea cu o investitie minima. Cursul este furnizat in sistem e-learning de Kaizen Training & Consulting – societate specializata in promovarea educatiei permanente – prin intermediul proiectului Online-School.ro – The freedom to learn!, iar daca te inscrii pana pe 30 septembrie 2009 ai o taxa de instruire promotionala.

Start date: 01 octombrie 2009

Durata cursului: 30 de zile

Taxa de instruire: 200 lei

Loc de desfasurare: platforma eLearning a Online-School.ro
Ce vei studia?

Tema 1: Introducere in PR
Tema 2: Rolul PR managerului, ierarhia
Tema 3: Comunicatul si conferinta de presa
Tema 4: Comunicarea interna
Tema 5: Creativitatea in PR
Tema 6: Spete

Scopul cursului:

Acomodarea cu domeniul relatiilor publice si dezvoltarea creativitatii pentru o comunicare usor neconventionala, dar eficienta

Beneficii
:

La finalul cursului, vei putea:

•Sa redactezi si sa faci diferenta intre un comunicat de presa si o stire de presa
•Sa “vinzi” imaginea companiei
•Sa faci PR cu un buget restrans
•Sa gestionezi crizele de imagine

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza persoanelor care lucreaza intr-un departament de PR sau mai grav, sunt singurul om din acel departament

La un curs online se studiaza intr-o clasa virtuala, unde exisa acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerilor intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intalnirile virtuale pot contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat.

Alte cursuri pe care le poti gasi in pachetul educational Online-School.ro sunt: Analiza performantei financiare a firmei, Branding – Concepte fundamentale, Comunicare si negociere in afaceri, Dreptul Concurentei – program de conformare, Gandirea “out of the box” in afaceri, Leadership situational, Leadership si dezvoltarea echipei, Managementul conflictelor intr-o organizatie, Managementul modern al organizatiei, Managementul noilor produse, Managementul organizatiei de tineret, Managementul proiectelor, Managementul timpului, Marketing pentru afaceri de succes, Performanta in vanzari, Personal Branding, 5S – Managementul performant la locul de munca.
Pentru mai multe informatii:

Madalina Angiu
Manager General
Kaizen Training & Consulting
Telefon:  0770.836192
Fax: 0351.815524
E-mail: office@online-school.ro

Website: http://www.online-school.ro