Curs Meditație Vedică

Meditaţia vedică îşi găseşte originea în filozofia şi spiritualitata orientală, în meditaţia vedică străveche. În urmă cu câteva mii de ani, învăţaţii vedici puteau să mediteze la un nivel atat de rafinat, încât erau capabili să distingă vibraţiile emise, care, împreună compun sunetul primordial Om.

“Mantra Meditation” pleacă de la principiile meditaţiei vedice şi îţi oferă posibilitatea de a învăţa practica antică a meditaţiei, folosindu-ţi propria mantră şi de a include meditaţia în viaţa ta de fiecare zi. Odată practicată, mantra se va manifesta natural, spontan, fără efort, devenind parte integrală a supraconştiinţei.
Ce înveți?

Meditaţia vedică: scurt istoric
Cum funcționează creierul în stările meditative
Principii generale ale meditaţiei care utilizează mantra
Ce sunt mantra?
Beneficiile meditației vedice
Practica meditației

În stări profunde meditative avem acces la resursa infinită a inteligenţei şi a creativitatii. Prin practicarea meditaţiei, nu facem altceva decât să reînnoim conexiunea noastră cu forţa Naturii.

S-a demonstrat ştiinţific faptul că meditaţia este singura modalitate de îmbunătăţire a sănătăţii mentale şi de instalare a unei stări de calm şi linişte interioare. În învăţarea meditaţiei efectele pozitive apar chiar din prima zi, indiferent de persoana şi de locul în care se practică.

Unele persoane devin conştiente imediat de efecte, odată cu normalizarea presiunii arteriale şi cu îmbunătăţirea somnului, alţii percep schimbările după a doua, sau a treia zi de practică. Beneficiile permanente se instalează în timp, iar rata de îmbunătăţire accelerează rapid.
Investiţie Training individual: 350 euro / Training în grup (minim 4 persoane): 150 euro
O reducere de 50 euro se acordă studenţilor, şomerilor, pensionarilor.
Durată: 3 zile, din care 2 zile consecutive
Program: sâmbătă-duminică, interval orar: 10.00-13.00. Cea de-a trei întâlnire se stabileşte de comun acord.
Pentru înscrieri şi alte informaţii, sună la: +40 (757) 365 879 sau pe e-mail: info@moreofyou.ro