Curs Manager Proiect, autorizat CNFPA, incepand cu 27 ianuarie 2011

DAL Consulting, firma de consultanta cu o experienta de 8 ani in managementul proiectelor, organizeaza in perioada 27 ianuarie – 05 februarie 2011, la Iasi, cursul de “Manager Proiect” autorizat CNFPA si finalizat cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Inscrierile se pot face pana la data de 26 ianuarie 2011.

Tematica cursului
Cursul este structurat pe urmatoarele sectiuni:
-  Introducere in managementul proiectelor;
-  Conceptia proiectului;
-  Planificarea si fezabilitatea proiectului:
-  Formarea şi conducerea echipei de proiect
-  Execuţia proiectului
-  Managementul riscului
-  Monitorizare si evaluare

Metoda de training

Cursul are un pronuntat caracter interactiv si aplicativ. Aplicatiile practice vor fi focusate pe  intocmirea si gestionarea proiectelor cu finantare europeana si vor avea in vedere pregatirea proiectului de absolvire. De asemenea, studiile de caz  se vor baza pe proiecte reale derulate de traineri.

Beneficiile participarii
Dupa incheierea programului de pregatire, cursantii vor fi capabili sa:
-  organizeze mai bine proiectele in care vor participa sau le vor coordona;
-  cunoasca mecanismele specifice ariilor de expertiza fundamentale din domeniul managementului proiectelor;
-  aplice metodele si tehnicile managementului modern al proiectelor in activitatile curente ale organizatiei;
-  aplice instrumentele utilizate in managementul proiectelor in activitatile curente ale organizatiei;
-  creasca eficienta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Termen limita de inscriere: 26 ianuarie 2011.

Taxa de participare: 1.050 lei (scutit de TVA), ce include: plata lectori, inchiriere sala curs, materialele de curs (suport de curs, anexele), pauzele de cafea si lunch, taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire.
*Pentru cursurile acreditate CNFPA nu se aplica TVA la taxa de inscriere conform OG 129/2000 art. 143 si L.163/2005 Cap.9 art.141. lit f.

Oferte Speciale:
-  reducere de 10% pentru fiecare persoana suplimentara din cadrul aceleasi organizatii;
-  o sesiune de consiliere gratuita cu specialistii DAL Consulting pentru identificarea surselor optime de finantare, conform specificului fiecarei organizatii.

Inscriere
Pentru a va asigura un loc la acest curs, va rugam sa trimiteti la adresa de e-mail office@dalconsulting.ro Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau la numarul de fax 0232/21.80.50  formularul de inscriere pe care il puteti descarca de pe site-ul nostru, sau il puteti solicita telefonic, la numarul 0232/25.44.66.
Validarea inscrierii se va face dupa primirea pe fax sau pe email a confirmarii platii conform  facturii ce va fi trimisa dupa primirea formularului de inscriere.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Date de contact:
Cristina Opariuc
Coordonator cursuri
Telefon: 0726/108.122
E-mail: cristina.opariuc@dalconsulting.ro Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Web-site: www.dalconsulting.ro

Compania DAL Consulting este specializata in consultanta in managementul proiectelor cu finantare europeana, marketing si management general. In 8 ani de activitate in domeniul consultanţei, firma  a finalizat peste 100 de proiecte pentru clientii săi si a dezvoltat parteneriate strategice cu firme si organizatii nationale si internationale.
Din 2005, compania DAL Consulting este membru cu certificat de atestare AMCOR (Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training in Management din Romania), fapt ce garanteaza capacitatea firmei de a oferi cursuri si servicii de consultanta profesionale.